Νέες θέσεις εργασίας για Ασφαλιστές στην Θεσσαλονίκη

Παρ, 17/03/2017 - 10:20 --

Περιγραφή Θέσης


               

            ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

                           ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ  Asfalisi Top Team .

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ( PROFILE )

Τα στελέχη πωλήσεων που επιλέγονται από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και αποκτούν συνεχή εκπαίδευση , εξειδίκευση και δεξιότητες έχουν κύριο στόχο την εφαρμογή προγραμμάτων εργασίας και πωλήσεων , την εξυπηρέτηση των πελατών τους , την ανάπτυξη και διερεύνηση πελατολογίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το επάγγελμα του στελέχους πωλήσεων στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ βασίζεται

Α) Στις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες προώθησης της υπηρεσίας που υποστηρίζει.

Β) Στην ικανότητα για οργανωτική προετοιμασία.

Γ) Στην γνώση της ψυχολογίας του καταναλωτή.

Δ) Στην ικανότητα προσωπικής επικοινωνίας με διαφορετικούς τρόπους.

Είναι το στέλεχος που με τις οδηγίες που λαμβάνει από τα διευθυντικά στελέχη , προωθεί τις πωλήσεις για λογαριασμό του και της εταιρίας του.

Ο ρόλος του είναι να υλοποιεί τη στρατηγική πωλήσεων που του διδάσκεται σε όλη την διάρκεια της καριέρας του , εφαρμόζοντας καθημερινά το πρόγραμμα πωλήσεων.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Α) Η ανάπτυξη και διεύρυνση του πελατολογίου του με μεθόδους ορισμένες από την εταιρία η οποίες εξελίσσονται μέσα από το πρόγραμμα εργασίας.

Β) Η επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες του για την περεταίρω εξυπηρέτηση τους ( service ) , αύξηση πωλήσεων με την προτροπή νέων προϊόντων ( cross selling ).

Γ) Ανάπτυξη και διερεύνηση πωλήσεων μέσω συστάσεων από τις επαφές που δημιουργεί και διαπραγμάτευση για την μεγιστοποίηση της επιτυχίας στο κλείσιμο.

Ο χώρος των πωλήσεων είναι ανταγωνιστικός αλλά ταυτόχρονα και δελεαστικός , ειδικότερα για τους νέους ανθρώπους , οι οποίοι δεν έχουν ακόμη βρει τον επαγγελματικό βηματισμό τους , διαθέτουν όρεξη για μια δουλειά καριέρας και δεν θέλουν να εμπλακούν σε στατικές εργασίες με εξαρτημένη σχέση.

Η υποστήριξη και η εκπαίδευση που παρέχουμε στα στελέχη μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα , είναι οργανωμένη έτσι ώστε να διασφαλίζει την ουσιαστική εκπαίδευση των στελεχών μας. Στηρίζουμε την καθημερινή τους προσπάθεια με την παροχή επένδυσης στον καθένα χωριστά , δημιουργώντας σταθερό εισόδημα με τον κανονισμό πωλήσεων και την χρηματοδότηση που διαθέτουμε.

Η συγκεκριμένη θέση εργασίας στελέχους πωλήσεων , στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ανάπτυξη της ατομικής επιχειρηματικότητας και είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες , ιδιαίτερα σε νέους ανθρώπους , να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους ικανότητες και να δημιουργήσουν την μελλοντική τους πρόοδο.

Η συνεργασία με τον μεγαλύτερο Όμιλο της χώρας την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ θα σας δώσει την δυνατότητα αυτή να μάθετε να εργάζεστε και να δημιουργείτε αξίες για τους πελάτες σας αλλά και για εσάς.

Εάν πιστεύεις  κι εσύ στα δικά μας οράματα και θέλεις να αποτελείς μέρος  της εξειδικευμένης ομάδας AsfalisiTopTeam, μπορείς να μας στείλεις το βιογραφικό σου, το οποίο θα αξιολογηθεί μέσα από συγκεκριμένες και πιστοποιημένες διαδικασίες.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ επιδιώκει την πλήρη απασχόληση με στελέχη πωλήσεων αλλά και νέους ανθρώπους , φιλόδοξους με ικανότητες που έχουν ως κίνητρο την επίτευξη αποτελεσμάτων και δημιουργία μακρόχρονης καριέρας με στόχο την εξέλιξη τους σε sales managers.

Υποβάλλεται αίτηση για την θέση εργασίας με κωδικό

Salesjob asfalisi topteam 010


Στείλτε το βιογραφικό σας πατώντας στην καρτέλα "Κάνε αίτηση" ή στην καρτέλα "Ενδιαφέρομαι γι αυτή τη θέση"

Ενημερώστε κάποιον φίλο σας που ίσως ενδιαφέρεται

Με μια ματιά


Νέες θέσεις εργασίας για Ασφαλιστές στην Θεσσαλονίκη