Δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για τις επιχειρήσεις του Δήμου Αθηναίων

Δωρεάν εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για τις επιχειρήσεις του Δήμου Αθηναίων

Mon, 24/08/2015 - 15:16 -- prosongr

Κάθε επιχείρηση που έχει έδρα στο Δήμο Αθηναίων μπορεί να λάβει υποστήριξη σε ζητήματα καθημερινής λειτουργίας και βιώσιμης ανάπτυξης, με εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Η δράση της επιχειρηματικότητας αφορά:

  • στην προώθηση πωλήσεων
  • στην οργάνωση και στη βιωσιμότητα
  • σε θέματα ρευστότητας και χρηματοδότησης
  • στην εξωστρέφεια κ.α.

Η συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα επιχειρηματικότητας πραγματοποιείται μέσα από προσωπικές συναντήσεις με έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους και διαρκεί δύο μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις βελτίωσης και ανάπτυξης σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης που υποστηρίζεται.

Μέχρι σήμερα έχουν υποστηριχθεί επιτυχώς πάνω από 200 αθηναϊκές επιχειρήσεις σε θέματα που αφορούν τις ανάγκες τους. Στο πλαίσιο της υποστήριξης αυτής, οι ωφελούμενες επιχειρήσεις έχουν πλέον στα χέρια τους εργαλεία για την ενίσχυση της λειτουργίας τους και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι έχουν αναπτυχθεί ρεαλιστικά σχέδια μάρκετινγκ για την προώθηση των πωλήσεων τους, επιχειρηματικά σχέδια για την ενίσχυση της βιωσιμότητας τους, εξειδικευμένοι οδηγοί εξαγωγών για τις αγορές στόχους τους. Ενώ άλλες επιχειρήσεις έχουν ενισχυθεί σε πεδία που αφορούσε στο διακανονισμό των δανείων τους, τον επαναπροσδιορισμό του κοστολογίου τους κοκ.

Αν έχεις επιχείρηση στο Δήμο Αθηναίων μπορείς να επωφεληθείς από τη δωρεάν δράση εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα επιχειρηματικότητας ακολουθώντας τρία απλά βήματα:

Βήμα 1Κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση σου
Βήμα 2: Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ επικοινωνεί μαζί σου, επιβεβαιώνει τη δυνατότητα συμμετοχής σου και σε ενημερώνει για το ποιος σύμβουλος θα σε υποστηρίξει
Βήμα 3: Ο σύμβουλος καινοτομίας επικοινωνεί μαζί σου για να ορίσετε την πρώτη συνάντηση και να ξεκινήσει η υποστήριξης σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.entosathinon.gr κάνε αίτηση και επωφελήσου από τη δωρεάν δράση εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης σε θέματα επιχειρηματικότητας του «Εντός Αθηνών».

Το «Εντός Αθηνών» αφορά στο πρόγραμμα «Συμβουλευτική υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο Δήμο Αθηναίων σε θέματα επιχειρηματικότητας και συνεργασιών με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητας» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ και το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ. Το «Εντός Αθηνών» είναι μέλος του Δικτύου Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων εντάσσεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Έργο: Αθήνα» και συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2007-2013 του ΕΣΠΑ.

http://www.epixeiro.gr/

 

 

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!