Εκδήλωση για δουλειά στις σκανδιναβικές χώρες για μηχανικούς και απόφοιτους πληροφορικής

Εκδήλωση για δουλειά στις σκανδιναβικές χώρες για μηχανικούς και απόφοιτους πληροφορικής

Wed, 03/04/2013 - 10:24 -- prosongr

 

Θα παρευρεθούν εργοδότες από τις χώρες αυτές 
 
 Ειδική εκδήλωση για την πρόσληψη Ελλήνων αποφοίτων πολυτεχνικών σχολών, (εκτός Αρχιτεκτόνων και πολιτικών μηχανικών) και επιστημόνων πληροφορικής που επιθυμούν να εργαστούν στις σκανδιναβικές χώρες, οργανώνει το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες EURES της Σουηδίας, Δανίας, Νορβηγίας και της Φιλανδίας. 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη στο ξενοδοχείο Αμαλία (Λεωφ. Αμαλίας 8-10 Σύνταγμα) από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα. Θα παρευρεθούν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σύμβουλοι EURES και εργοδότες από τις Σκανδιναβικές χώρες με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση κενών θέσεων εργασίας για ειδικότητες μηχανικών και πληροφορικής, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα συνεντεύξεων και προσωπικής επικοινωνίας των ενδιαφερόμενων με τους εργοδότες.  
 
Δείγμα θέσεων από την εταιρεία STATOIL, μιας από τις εταιρίες που θα συμμετέχουν, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, (www.oaed.gr) στο πεδίο «EURES (ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ)».
 
 Πηγή: www.lifo.gr

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!