Ξεπέρασαν τις 190.000 οι αιτήσεις για προσλήψεις στους δήμους

Ξεπέρασαν τις 190.000 οι αιτήσεις για προσλήψεις στους δήμους

Fri, 08/05/2015 - 11:55 -- prosongr

Ξεπέρασαν τις 190.000 οι αιτήσεις στους δήμους

Πάνω από 192.571 αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ μέχρι χθες για την πρόσληψη 32.433 ανέργων στους δήμους, μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Το ενδιαφέρον των ανέργων ήταν έξι φορές μεγαλύτερο από τις προσφερόμενες θέσεις, γεγονός που σημαίνει πως ένας στους έξι αιτούντες θα καταλάβει μια θέση πεντάμηνης απασχόλησης στον δήμο της επιλογής του.

Ο πίνακας των επιλεγέντων επιτυχόντων θα αναρτηθεί στο τέλος Μαΐου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ, αφού εξεταστούν οι αιτήσεις και οι ενστάσεις που τυχόν υποβληθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης συμμετοχής τους (Κωδικός Αριθμός), καθώς δεν θα δημοσιεύεται το ονοματεπώνυμό τους στον Πίνακα. Εφόσον είναι επιτυχόντες, ο ΟΑΕΔ θα τους ενημερώσει με συστατικό σημείωμα για τον Δήμο όπου θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων.

Στη συνέχεια οι ωφελούμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών στον ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) που ανήκει ο Επιβλέπων Φορέας (Δήμος) τοποθέτησής τους.

Ξεπέρασαν τις 190.000 οι αιτήσεις στους δήμους - ethnos.gr

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€
 

 

 

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!