Δωρεάν ευρωπαϊκό επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς στη Σπάρτη

Δωρεάν ευρωπαϊκό επιμορφωτικό πρόγραμμα για εκπαιδευτικούς στη Σπάρτη

Wed, 16/03/2016 - 16:31 -- prosongr

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλεί Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (εν ενεργεία και μελλοντικούς), εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων και επαγγελματίες που επιθυμούν να εργαστούν στη μέση εκπαίδευση να συμμετάσχουν δωρεάν στο Ευρωπαϊκό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Μαθαίνοντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σχολείο» (Learning EU at Schools), το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο των Jean Monnet Projects,Erasmus+.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες επιμόρφωση και υψηλής ποιότητας κατάρτιση σε σύγχρονες τεχνικές, σε καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και σε επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τις προκλήσεις των νέων ως Ευρωπαίων πολιτών. Η διδασκαλία γίνεται από Καθηγητές Πανεπιστημίου και παιδαγωγούς με αποδεδειγμένη εμπειρία σε ευρωπαϊκά θέματα. Με την ολοκλήρωση της ολοήμερης εκπαίδευσής τους, οι συμμετέχοντες:

•    λαμβάνουν Πιστοποιητικό Σπουδών, από το οποίο θα προκύπτει η συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα και η κατάρτισή τους στις πλέον σύγχρονες και ανταγωνιστικές μεθόδους διδασκαλίας για την ΕΕ

•    θα είναι, επίσης, σε θέση να προσφέρουν στους μαθητές τους εμπεριστατωμένες γνώσεις για τα δικαιώματά τους που απορρέουν από τη συμμετοχή τους στην ΕΕ και να ενθαρρύνουν το διάλογο και τις συναινετικές διαδικασίες μεταξύ τους.

Το Πρόγραμμα θα λάβει μέρος στις 19 Μαρτίου 2016 στο κτίριο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, στο χώρο του αμφιθεάτρου και ώρα 11:00 έως 18:30 Η Διεύθυνση είναι, Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών τκ 23100, Σπάρτη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμπληρωμένη σε ηλεκτρονική μορφή που θα βρουν στο site του Jean Monnet http://www.jmc.uoa.gr/ συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], μέχρι την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 στις 12.00. Το ανώτατο όριο συμμετεχόντων στο σεμινάριο είναι 30 άτομα

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 7220508.

diorismos.gr

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!