Με σπουδές στην Μετάφραση βρίσκεις πιο εύκολα εργασία

Με σπουδές στην Μετάφραση βρίσκεις πιο εύκολα εργασία

Tue, 12/09/2017 - 15:53 -- prosongr

H καλύτερη σχολή εκπαίδευσης μεταφραστών στην Ελλάδα meta|φραση έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ως Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 1.

Σπουδάζοντας στην μόνη σχολή στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο σπουδών τη Μετάφραση αναγνωρισμένη από την Ένωση Αμερικανών Μεταφραστών, ανοίγεις δρόμο στην αγορά εργασίας αποκτώντας πλεονέκτημα σε έναν κλάδο που μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο

Οι σπουδαστές του Μονοετούς Προγράμματος Εκπαίδευσης Μεταφραστών και ορισμένων σεμιναρίων μας μπορούν να πιστοποιηθούν δωρεάν ως χρήστες του κορυφαίου εργαλείου μεταφραστικού περιβάλλοντος SDL Τrados Studio Professional.

Το Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών από το Κέντρο Εκπαίδευσης Μεταφραστών meta|φραση,  προσφέρεται σε τρεις γλωσσικούς συνδυασμούς: Αγγλικά/ΕλληνικάΓαλλικά/Ελληνικά και Γερμανικά/Ελληνικά.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν την τέχνη και τις τεχνικές της Μετάφρασης ώστε να εργαστούν ως μεταφραστές, αλλά και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλό επίπεδο χειρισμού της Ελληνικής και της ξένης γλώσσας της επιλογής τους.

Για να ενημερωθείτε για τη δομή, την ύλη και τις προϋποθέσεις εγγραφής, κάντε κλικ στον γλωσσικό συνδυασμό που σας ενδιαφέρει.

  • Έναρξη: 11/10/17
  • Διάρκεια: 36 εβδομάδες / 9 ώρες την εβδομάδα
  • Μέρες και ώρες μαθημάτων: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10:00-13:00 και 19:00-22:00

  • Δίδακτρα: €2.850 (έκπτωση €150 έως τις 10 Οκτωβρίου / πληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις)

Βίντεο προγράμματος

ΕΚΠΤΩΣΗ €150 ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ €550!

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μετάφρασης στις 30 Σεπτεμβρίου, προσφέρουμε έκπτωση €150 σε όλες τις εγγραφές που θα γίνουν στο πρόγραμμα μέχρι την έναρξή του!

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι σπουδαστές του προγράμματος αποκτούν επίσης τα παρακάτω προνόμια:

  • Δωρεάν παρακολούθηση του σεμιναρίου επαγγελματικής καθοδήγησης «Επάγγελμα: Μεταφραστής» (όφελος €130).
  • Έκπτωση 45% στην αγορά του κορυφαίου μεταφραστικού εργαλείου SDL Trados Studio (όφελος €235).

Δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις διεθνούς πιστοποίησης στο SDL Trados Studio (όφελος €200).

Έτσι, με την εγγραφή σας στο Μονοετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μεταφραστών στις επόμενες 2 εβδομάδες εξασφαλίζετε συνολικό όφελος άνω των €700 ευρώ!

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Βασίλης Μπαμπούρης (Δείτε εδώ)

Κωνσταντίνα Τριανταφυλλοπούλου (Δείτε εδώ)

Θάλεια Μπίστικα (Δείτε εδώ

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!