Δωρεάν σεμινάριο εκπαιδευτικών για την ενδοσχολική βία

Δωρεάν σεμινάριο εκπαιδευτικών για την ενδοσχολική βία

Thu, 22/02/2018 - 12:00 -- prosongr

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης - ΕΣΥΔΠ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Συμβουλευτικούς Σταθμούς Νέων Φλώρινας, Κοζάνης και Κυκλάδων, το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Κυκλάδων και την ΕΣΥΔΠ της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου, υλοποιεί κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων εξ αποστάσεως, με βάση το εκπαιδευτικό υλικό της Πράξης Ανάπτυξη και Λειτουργία Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης Φαινομένων Βίας και Εκφοβισμού του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, όλοι και όλες οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που δεν εκπαιδεύτηκαν εξ αποστάσεως σε ζητήματα ενδοσχολικής βίας ως μέλη ΠΟΔΠ και ΟΔΠ κατά το έτος 2015, θα έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν, μέσω της πλατφόρμας Moodle. Η επιμόρφωση θα έχει διάρκεια 10 εβδομάδων και θα ξεκινήσει μετά τις 5/3/2018.- Διευθύνσεις Πρ/θμιας και Δευτ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Άννα Μπαφίτη, Υπεύθυνη του ΣΣΝ Φλώρινας (2385054571), καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].

Με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Για να δείτε την αίτηση πατήστε ΕΔΩ

 

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!