Δωρεάν σεμινάριο για νέους άνεργους απο το ΙΝΑΝΕΠ

Δωρεάν σεμινάριο για νέους άνεργους απο το ΙΝΑΝΕΠ

Wed, 10/02/2016 - 16:52 -- prosongr

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας πρόκειται να υλοποιήσει στην Λάρισα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης για νέους άνεργους με θέμα «Τεχνικές της Θετικής Ψυχολογίας για την αναζήτηση και εύρεση εργασίας, την απασχόληση και την εκπαίδευση».

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και του έργου “Be Positive – A positive psychological approach to enhancing resilience and utilizing strengths in European unemployed youth” το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας έχει αναπτύξει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό με βάση τις προσεγγίσεις της Θετικής Ψυχολογίας και τον τρόπο που αυτές οι προσεγγίσεις δύνανται να βοηθήσουν άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στην απασχόληση και στην εκπαίδευση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους άνεργους και σε άτομα τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στην απασχόληση και στην εκπαίδευση, ηλικίας 16 έως 29 ετών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τρόπους διαχείρισης κάποιας δύσκολης κατάστασης (πχ ανεργία). Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, 17:00 – 21:00 στους χώρους της Open Mellon Εκπαίδευση – Συμβουλευτική – Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Α.Ε., Αλ. Παναγούλη 73.

Εάν επιθυμείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στο σεμινάριο, μπορείτε να συμπληρώσετε την σχετική φόρμα που θα βρείτε εδώ και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο [email protected] , υπόψη κου Κουτούδη Παναγιώτη.

 

e-dimosio.gr

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!