Ημερίδα για την αντιμετώπιση της ανεργίας στον Ασπρόπυργο

Ημερίδα για την αντιμετώπιση της ανεργίας στον Ασπρόπυργο

Tue, 10/07/2018 - 14:38 -- prosongr

Την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 στις 10:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ασπροπύργου, που είναι και ο διοργανωτής: «Στόχος των δράσεων είναι η διασύνδεση των αναγκών των τοπικών εταιρειών με τις δεξιότητες και τα προσόντα των εργαζομένων αλλά και των ανέργων της περιοχής.

Στην Ημερίδα συμμετέχουν, Εκπρόσωποι του Υπουργείου Εργασίας, του Ο.Α.Ε.Δ., των Επιμελητηρίων, Εκπρόσωποι Εργοδοτών και Εργαζομένων, Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Εκπρόσωποι Εταιριών του Θριάσιου Πεδίου».

Η ημερίδα είναι «πρώτη, από μια σειρά δράσεων, με θέμα: «Ελάτε να σβήσουμε την ανεργία από το χάρτη του Θριάσιου Πεδίου! Όλοι έχουν μια θέση εδώ!»,

Στόχος των δράσεων είναι η διασύνδεση των αναγκών των τοπικών εταιρειών με τις δεξιότητες και τα προσόντα των εργαζομένων αλλά και των ανέργων της περιοχής.

Τέλος, στην ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται πως: «Μετά το πέρας των ομιλιών, θα υπάρξει η δυνατότητα ερωτήσεων από το κοινό προς τους εκπροσώπους των φορέων και των επιχειρήσεων, με στόχο την καλύτερη γνωριμία των εκπροσώπων επιχειρήσεων με τους εργαζόμενους αλλά και τους ανέργους, καθώς και την επίλυση όλων των αποριών από τους εκπροσώπους των φορέων, οι οποίοι εξειδικεύονται και προωθούν εργασιακά θέματα».

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!