Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής για ανέργους στην Αλεξανδρούπολη

Σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής για ανέργους στην Αλεξανδρούπολη

Fri, 24/06/2016 - 13:35 -- prosongr

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τη Δευτέρα 04 Ιουλίου 2016 σεμινάριο εργασιακής συμβουλευτικής σε ανέργους, με στόχο την υποστήριξη και κατάρτισή τους στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας, καθώς και την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος) Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη 2) και η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι τέσσερις ώρες (10:00-14:00) και θα αποτελείται από πέντε εισηγήσεις.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα μιλήσουν:

Ø ο Δημήτρης Τσιτσής, Προϊστάμενος του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ,

Ø η Κατερίνα Καζάκου, Στέλεχος Ενημέρωσης & Σύμβουλος Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Γραφείου Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΔΠΘ

Ø η Στέλλα Γεωργιάδου, Εργασιακή Σύμβουλος του ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης,

Ø η Αλεξία Τριανταφυλλοπούλου, Υπεύθυνη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλεξανδρούπολης, και

Ø η Αρχοντία Κύρογλου, Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται δωρεάν. Ενημερώνουμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων (υποβολή αιτήσεων έως 01 Ιουλίου 2016).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Κέντρου, Β΄ ΚΑΠΗ (1ος όροφος), Καρτάλη 2, στο τηλέφωνο 2551025629 και στο email: [email protected]

Το Βρήκες ενδιαφέρον; Μοιράσου το!