ΑΚΤΙΟΣ Α.Ε.

Λίγα λόγια για την εταιρία


Ο Άκτιος, ένας πολύχρωμος και ζωντανός οργανισμός φροντίδας με δυναμικότητα 246 κλινών σε 4 Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων σας προτείνει ένα ιδιαίτερο μοντέλο φροντίδας, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Στις Μονάδες μας Άκτιος και Άκτιος Μονάδα Alzheimer, που λειτουργούν στην Αγία Παρασκευή, Άκτιος Οδηγός που λειτουργεί στη Βάρη, καθώς και στον Άκτιο Αρτ Παλάς, που λειτουργεί στο Μαρούσι, δίνουμε έμφαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άνοια και τη νόσο Alzheimer.

Στον Άκτιο θέλουμε κοντά μας τους καλύτερους! Σε ένα υγιές αλλά ανταγωνιστικό περιβάλλον, φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοί μας να αισθάνονται ασφαλείς και να είναι καλά εκπαιδευμένοι για να αναπεξέρχονται στις προκλήσεις της φροντίδας ηλικιωμένων.

Παρέχουμε αμοιβές ανώτερες της συλλογικής σύμβασης εργασίας, συνεχή κατάρτιση στο αντικείμενο με εκπαίδευση εντός και εκτός μονάδας, ευκαιρίες εξέλιξης, υγιές εργασιακό περιβάλλον καθώς και ομαδική ιδιωτική ασφάλιση.

Για υποβολή βιογραφικών: [email protected] 


Στοιχεία Επικοινωνίας