ΠΗΓΑΣΟΣ

Λίγα λόγια για την εταιρία


Το μουσικό κατάστημα Πήγασος έχει ιδρυθεί από τον Ιωάννη Χατζηπέρογλου και δραστηριοποιήται στο χώρο από το 1972. Λόγω της ιδιαίτερης καταγωγής της οικογένειάς (Κωνσταντινούπολη),η επιχείρηση δεν αποτελούσε απλά ένα μέσο βιοπορισμού αλλά και μια προσπάθεια σύνδεσης με τις ρίζες της και διάσωσης της μακραίωνης ελληνικής παράδοσης.
Με το πέρασμα των χρόνων η επιχείρηση πλέον λειτουργεί από τον Αντώνη Χατζηπέρογλου γιο του Ιωάννη Χατζηπέρογλου, ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο, αλλά και υπέροχο έργο τις σύνδεσης του παραδοσιακού παρελθόντος με το "ηλεκτρικό" παρόν και την αρμονική αλλά και ποιοτική συνύπαρξη τους με σκοπό την δημιουργία νέων στάνταρ στον κλάδο των μουσικών οργάνων.

Μέρος τις προσπάθειας αυτής είναι και η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης που δίνει την ευκαιρία καθημερινά σε χιλιάδες Έλληνες του εξωτερικού και του εσωτερικού να έρθουν σε επαφή με τα παραδοσιακά μουσικά όργανα και να αποκτήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές το μουσικό όργανο τις αρεσκείας τους. 

Κύρια δραστηριότητα είναι η κατασκευή Ελληνικών παραδοσιακών μουσικών οργάνων, εισάγοντας νέες πρωτοποριακές τεχνοτροπίες και διατηρώντας παράλληλα την παραδοσιακή κουλτούρα που έχει περάσει από γενιά σε γενιά λόγο της ιδιαίτερης καταγωγής. Το εργαστήριο μας παράγει μια εύλογη ποσότητα παραδοσιακών μουσικών οργάνων άριστης ποιότητας και πάντα κατασκευασμένων με προσεκτικώς επιλεγμένα υλικά και άψογο φινίρισμα. Τo μουσικό κατάστημα Πήγασος είναι το πρώτο κατάστημα μουσικών οργάνων που δραστηριοποιήθηκε στην πλάκα και το μόνο οργανοποιείο στην Πλάκα μέχρι σήμερα.

Εξίσου σημαντική δραστηριότητα είναι η χονδρική πώληση μουσικών οργάνων σε επαγγελματίες του χώρου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μια δραστηριότητα με την οποία συμβάλουμε ενεργά στην διάδοση του ελληνικού πολιτισμού μέσα από την μουσική μας παράδοση έχοντας ήδη δεκάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. 

Ποιό συγκεκριμένα το μουσικό κατάστημα Πήγασος δραστηριοποιείται στην κατασκευή παραδοσιακών μουσικών οργάνων αλλά και στην πώληση κάθε είδους μουσικών οργάνων. Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από έγχορδα(παραδοσιακά και μοντέρνα), πνευστά , κρουστά, μουσικά βιβλία, και οποιοδήποτε αξεσουάρ θα χρειαστεί ο σύγχρονος μουσικός όπως ενυσχιτές, χορδές, μαγνήτες, κουρδιστίρια και πολλά άλλα.

Προτεραιότητα μας είναι η ουσιαστική εξυπηρέτηση του πελατών μας διαθέτοντας προιόντα άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με προσεγμένες τιμές. Οι παροχές μας δεν τελειώνουν με την αγορά ενός προιόντος, μιας και παρέχονται after sale servises που δημιουργούν πραγματικά ικανοποιημένους πελάτες και μας ανεβάζουν ψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. 


Είδος Εταιρίας

Στοιχεία Επικοινωνίας