ΖΙΤΑ ΤΕCH

Λίγα λόγια για την εταιρία


 Η ΖΙΤΑ ΤΕCH είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο παραγωγής ειδικών τεχνικών έργων με βασικό προσανατολισμό το περιβάλλον και την ενέργεια. Ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί συνέχεια της ατομικής εταιρείας «Μ. Ζουρνάς Τεχνικά Έργα».

Η μακρόχρονη εμπειρία της «Μ. Ζουρνάς Τεχνικά Έργα» στον κατασκευαστικό τομέα κυρίως σε «tum key base projects» και το εξειδικευμένο προσωπικό βοήθησαν την ZITA TECH να αναπτυχθεί πολύ γρήγορα και να έχει γίνει ένας εξαιρετικά χρήσιμος συνεργάτης αφενός στις κατασκευαστικές εταιρείες που ασχολούνται με περιβαλλοντικά και ενεργειακά έργα και επιλέγουν να τα εκτελούν με τη μέγιστη επιτρεπτή ποιότητα και το ελάχιστο κόστος και αφετέρου σε εταιρείες, υπηρεσίες, Δημόσιο που επιθυμούν μια αξιόπιστη προετοιμασία, αξιολόγηση και επίβλεψη των τεχνικών έργων που αναθέτουν.

Η κατασκευαστική μας εμπειρία σε συνδυασμό με την μελετητική μας δυνατότητα και την επιθυμία μας για συνεχή αναζήτηση νέων τεχνολογιών και εφαρμογών μας έχουν επιβραβεύσει με την ανάθεση κατασκευή πρωτοποριακών – πιλοτικών έργων και την ολοκλήρωσή τους, όπως η κατασκευή πρωτότυπης μονάδας αφαλάτωσης με χρήση γεωθερμικής ενέργειας – η συμμετοχή μας στην κατασκευή των πρώτων ελληνικών ανεμογεννητριών, ειδικών μικροϋδροηλεκτρικών κλπ.

Στη ZITA TECH για να είμαστε πάντα να ανταποκριθούμε στις νέες προσκλήσεις δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στη συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση των μόνιμων συνεργατών μας (προσωπικού) όσο και στη συνεχή αξιολόγηση των εξωτερικών συνεργασιών μας. Για τον ίδιο λόγο φροντίζουμε να διατηρούμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

Προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε πάντα με την ίδια εγγυημένη ποιότητα και να παρέχουμε πάντα τις ίδιες αξιόπιστες υπηρεσίες, η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί ως προς τις διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001-2008.

96 Kallidromiou Str.
11473 Athens
Greece 
Tel.: +30 210 8259927-8
Fax: +30 210 8253562

 

 www.zitatech.com

 


Είδος Εταιρίας

Στοιχεία Επικοινωνίας