Breaking news

unsplash
A

Για σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες. Από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 37-38, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο, στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37-39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς, στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ, ενώ στα νότια και νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.

Νησιά του Αιγαίου και Κρήτη

Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς.

Νησιά του Ιονίου

Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς.

Ήπειρο

Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις