Breaking news

kakokairia
A

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» συνεχίζει ακάθεκτη και αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για την ορθή λειτουργία της καθημερινότητας, ειδικά στην Αττική.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα φαινόμενα θα κλιμακωθούν και θα φτάσουν στο «πικ» τους σήμερα Δευτέρα.

Η μέρα εκτυλίσσεται δύσκολα σήμερα, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» και του χιονιά, καθώς αναμένεται έξαρση των καιρικών φαινομένων με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετό, όπως έχει προειδοποιήσει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Τα ωράρια εργασίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σχολεία, υπηρεσίες και συγκοινωνίες, έχουν τροποποιηθεί από χθες.

O μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, αναφέρθηκε σε όγκους χιονιού σήμερα, σε μεγάλο τμήμα της Αττικής, καθώς και σε Βοιωτία, Εύβοια και Κρήτη. Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός.

Στην Αττική οδό, η κυκλοφορία διακόπηκε το απόγευμα της Κυριακής και άνοιξε μετά από λίγη ώρα, όπως και στην Εθνική οδό στο ύψος της Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα. Λόγω των προγνώσεων για επιδείνωση της κακοκαιρίας, η Εθνικής οδός, αποφασίστηκε να κλείσει εκ νέου στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής.

Σήμερα Δευτέρα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω του συστήματος τηλεκπαίδευσης. Κλειστά θα παραμείνουν και τα καταστήματα στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, ενώ οι υπηρεσίες του Δημοσίου θα ανοίξουν μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών.

Δημόσιες Υπηρεσίες

Το Υπουργείο Εσωτερικών, ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι το Δημόσιο θα ανοίξει στις 10 το πρωί της Δευτέρας. Λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», για την ασφάλεια των υπαλλήλων που δεν μπορούν να παράσχουν εργασία εξ αποστάσεως και δεν κάνουν χρήση άδειας, το Υπουργείο διευκρινίζει ότι η έναρξη λειτουργίας των Δημοσίων υπηρεσιών και αντιστοίχως η προσέλευση των υπαλλήλων για σήμερα, ορίζεται στις 10 το πρωί.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζει, ότι προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, τα ραντεβού με Δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί πριν τις 10 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερομένους πολίτες σχετικά και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.

Ιδιωτικός τομέας

Η Πυροσβεστική, απευθύνει ισχυρή σύσταση ώστε οι εργαζόμενοι να μεταβούν στην εργασία τους μετά τις 10 το πρωί σήμερα.

Κλειστά σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί

Στα σχολεία σήμερα θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση. Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, τα ιδρύματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ολόκληρη την Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους. Σήμερα θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα μείνουν κλειστά.

Μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν και στον Δήμο Πειραιά σήμερα όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Κλειστοί θα παραμείνουν στον Πειραιά και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, όπως και όλων των δήμων.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και τα σχολεία του δήμου Καλαβρύτων.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί και στον Δήμο Καντάνου - Σελίνου στη Κρήτη.

Στην ανακοίνωση ο Δήμος αναφέρει: «Εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας Barbara, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 06.02.2023, με απόφαση Δημάρχου.

Με απόφαση του δημάρχου Οροπεδίου Γιάννη Στεφανάκη, σε αυξημένη επιφυλακή με 24ωρη κάλυψη, τέθηκε από σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου λόγω των προβλεπόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων. Προς την κατεύθυνση αυτή εκτός την επιφυλακή της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, τίθενται σε λειτουργία τηλεφωνικές γραμμές για αναφορά επειγουσών προβλημάτων και για θέματα κοινωνικής φροντίδας και συγκεκριμένα οι τηλεφωνικοί αριθμοί 2844-340140 και 2844-022396

Στα ανωτέρω τηλέφωνα οι τηλεφωνητές θα απαντούν και θα διαβιβάζουν τα ζητήματα που θα προκύπτουν στους υπεύθυνους πολιτικής προστασίας, ενώ έχουν προβλεφθεί βάρδιες για όλο το 24ωρο.

«Δεδομένης της ακραίας εκδήλωσης του φαινομένου «Μπάρμπαρα» εκτιμάται ότι, οι υποδομές και τα δίκτυα κοινής ωφέλειας πρόκειται να δοκιμαστούν σε μεγάλο βαθμό και ενδεχομένως να υπάρξουν διακοπές ρεύματος, νερού, τηλεπικοινωνιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σε συνεργασία με την ΔΕΔΔΗΕ Λασιθίου θα βρίσκεται διαρκώς σταθμευμένο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του δήμου Οροπεδίου από την έναρξη του φαινομένου.

Το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ στο Τζερμιάδων λειτουργεί 24 ώρες και με διπλά πληρώματα 2 ασθενοφόρων τις απογευματινές ώρες, προκειμένου να παρέχεται και δεύτερη κάλυψη ακόμα και σε περίπτωση διακομιδής.

Έχει ληφθεί μέριμνα για την συνεχή λειτουργία εκχιονιστικών μηχανημάτων τόσο στο Οροπέδιο Λασιθίου όσο και των οδικών αρτηριών πρόσβασης από και προς τον ορεινό δήμο.

Με απόφαση του δημάρχου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στο δήμο, ενώ δεν θα λειτουργήσουν και οι παιδικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Κλειστά θα είναι σήμερα και τα σχολεία στη Λέσβο και σε Βόλο, Ζαγορά, Νότιο Πήλιο και Αλμυρό

Πανεπιστήμια

Για σήμερα Δευτέρα αναβάλλονται οι εξετάσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια της Αττικής με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Την αναστολή των εξετάσεων ανακοίνωσαν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ), το Πάντειο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) αναμένεται να ανακοινώσει την αναστολή των εξετάσεων και εξ αποστάσεως τηλεργασία για το διοικητικό προσωπικό.

Τράπεζες

Προβλήματα και στη λειτουργία των τραπεζών σήμερα Δευτέρα φέρνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, «μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταστημάτων ενδέχεται να μην εκτελεί συναλλαγές για το κοινό, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, ιδίως σε όσες περιοχές πλήττονται από τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες (μεταξύ αυτών ο Βόρειος Τομέας της Περιφέρειας Αττικής και η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας)».

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών προσθέτει: Συνιστάται οι συναλλασσόμενοι: α) να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις επισκέψεις τους στα καταστήματα και β) πριν την μετάβαση τους σε αυτά, να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, με το συγκεκριμένο κατάστημα. Οι λοιπές τραπεζικές λειτουργίες και ηλεκτρονικές πληρωμές και απαραίτητες εκκαθαρίσεις συναλλαγών θα διενεργούνται κανονικά.

Κλειστές λαϊκές αγορές, εμπορικά κέντρα, delivery και courier

Με στόχο την προστασία των πωλητών λαϊκών αγορών και των καταναλωτών και με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού το επόμενο 24ωρο, με απόφαση της Περιφέρειας και κατόπιν σχετικής σύστασης από το Υπ. Πολιτικής Προστασίας, κλειστές θα είναι σήμερα Δευτέρα οι λαϊκές αγορές σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών στην Αττική αύριο την Τρίτη (7/2).

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα στη βόρεια Αττική, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», στις ίδιες περιοχές θα απαγορευτεί από τις 18.00 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier. Οι πολίτες θα προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ’ εξαίρεση ανοικτά με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο.

Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά -Το ωράριο στα σούπερ μάρκετ

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ’ εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι τις 18.00 της Δευτέρας:

  • τα φαρμακεία
  • τα καταστήματα τροφίμων και supermarket
  •  τα πρατήρια καυσίμων
  • τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα

Τα δρομολόγια σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, έπειτα από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» στον Προαστιακό σιδηρόδρομο.

Επίσης, με γνώμονα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι σήμερα  τα δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές θα ξεκινήσουν να εκτελούνται σταδιακά μετά τις 06.30 το πρωί εκτός από τις παρακάτω γραμμές των όποιων η έναρξη θα καθυστερήσει λόγω των καιρικών φαινομένων  και του παγετού που σημειώνεται σε ορισμένες περιοχές.

Λεωφορειακές Γραμμές :

301-301Β, 304-305, 306, 307, 308, 314, 319, 324, 326, 535, 535Α , 861, 861Β, 749, 723, 537, 862, 712, 709, 805, 036, 235, 203, 214,242, 204, 250, 301,301Β, 302, 402, 211, 410, 409. 411, 416, 421,, 444, 446,608, 220-221, 651,653, Α5, Β5, Ε14, Α7, Χ97, 450-451, 460-461, 405, 024, 420, 421, 444, 057, 700, 054, 719, 720, 604, 605, 730, 732, 501, 527, 541, 560, 747, 748, 755, 821, 822, 823, 706, Α7, Α8, Α11, Β11, 701, 704, 705, 731, 602, 642.

Υπενθυμίζεται πως σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των λεωφορείων και των τρόλεϊ σήμερα θα ισχύει ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται για το ημερήσιο ειδικό πρόγραμμα εκτέλεσης δρομολογίων για κάθε γραμμή από την εφαρμογή OASA Telemetics καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.


ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, και σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται σήμερα οι αμαξοστοιχίες 50 & 51 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 1521, 11530, 1530, 1533, 3537, καθώς και η αμαξοστοιχία 4200 και η επιστροφή της μεταξύ Κάντζας και Άνω Λιοσίων.

Δικαστήρια

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα και αύριο Τρίτη τα δικαστήρια σε Αττική (Αθηνών- Πειραιώς) και Βοιωτία [Θήβα- Λειβαδιάς και Ευβοιας (Χαλκίδας)] της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Αναμένεται τις επόμενες ώρες να εκδοθεί σχετική υπουργική απόφαση.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες, που έχουν προγραμματιστεί, πριν από τις 10 π.μ., δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερόμενους πολίτες σχετικά και να μεριμνήσουν άμεσα για τον επαναπρογραμματισμό νέου ραντεβού.

ΕΚΠΑ

Για την προστασία των εξεταζομένων και των μελών των Υγειονομικών Επιτροπών από τον κίνδυνο ατυχημάτων, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για σήμερα Υγειονομικές Επιτροπές των ΚΕΠΑ σε όλη την επικράτεια για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται, θα εξεταστούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές και, συνεπώς, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.

Λιμάνια

Το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, παραμένει σε ισχύ, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, ενώ οι άνεμοι σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 μποφόρ.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου Θάσου, Βόλος-Σποράδες,Αρκίτσα-Αιδηψός και Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, πρέπει πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται για τις αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

Η πρόγνωση του καιρού σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις θα εξακολουθήσουν να σημειώνονται στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά καθώς και σε περιοχές -στα κεντρικά και βόρεια- με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5, στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μεταβολή και θα κυμαίνεται σε κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός και στα βορειοδυτικά και τα ορεινά τοπικά ολικός.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο και κατά διαστήματα τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λιγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 6, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοτπώσεις. Στη Θράκη χιονόνερο και κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα θαλάσσια τμήματα τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον ένα) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, την δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά και στα ορεινά - ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην ανατολική Στερεά και τις Σποράδες πυκνές κατά περιόδους χιονοπτώσεις. Στην ανατολική Πελοπόννησο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι από αργά το απόγευμα βαθμιαία σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά - ημιορεινά χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8, τοπικά έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου χιονόνερο και κατά περιόδους τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8, τοπικά έως 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο ή κατά περιόδους πυκνές χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7, στα νότια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 05 βαθμούς Κελσίου.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις