Breaking news

Καιρός για μπάνιο σήμερα σε όλη τη χώρα - Στους 26°C ο υδράργυρος
A

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά, αναμένονται για σήμερα, Σάββατο 27 Απριλίου. Από το απόγευμα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι στο Αιγαίο 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 24 με 25 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες και από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, από το μεσημέρι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές μέχρι το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και το μεσημέρι - απόγευμα πρόσκαιρα νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο, Κυριακή των Βαΐων 

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, παρόλο που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα τοπικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα και στη Μακεδονία και θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση έως τη Μεγάλη Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά, κυρίως στο Αιγαίο, 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και τη Μεγάλη Τρίτη. Στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 6 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, αναμένονται αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες το πρωί στα δυτικά και από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις