Breaking news

INTIME
A

Ονομαστική μήνυση κατά του πρωθυπουργού, αλλά και των μελών της συντονιστικής ομάδας πολιτικής προστασίας, που είχαν αναλάβει τη διαχείριση του πολύνεκρου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2023, στα Τέμπη, «στοιχίζοντας» τη ζωή σε 57 ανθρώπους, αναμένεται να καταθέσουν σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, συγγενείς των θυμάτων.

Σημειώνεται ότι στη συντονιστική ομάδα πολιτικής προστασίας συμμετείχαν και πολιτικά πρόσωπα.

Η μήνυση αυτή έρχεται μετά από την απόφαση της Εισαγγελέας Εφετών να κάνει δεκτή την προσφυγή πατέρα θύματος και έστειλε την δικογραφία στη Βουλή ως προς τους τότε υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλο, τον υφυπουργό Μεταφορών κ. Παπαδόπουλο, τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη και την υφυπουργό Υγείας κ. Ράπτη.

Συνεχίζονται οι έρευνες από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά

Στο μεταξύ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι εξακολουθούν να αναζητούν και να ψάχνουν μέσα στα χώματα ένα τμήμα των οποίων έχει μεταφερθεί στο Κουλούρι.

Εκεί θα φυλαχθεί μαζί με τα υπόλοιπα βαγόνια και τα λοιπά της σιδηροδρομικής τραγωδίας, ενώ δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σε ό,τι αφορά τα πολύ σημαντικά ευρήματα που βρέθηκαν στα χώματα του ιδιωτικού οικοπέδου τον τελευταίο καιρό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις