Breaking news

Βύρωνας
A

Για ενέδρα θανάτου κάνουν λόγο τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για την φονική επίθεση με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στις 21:25 χτες το βράδυ στον Βύρωνα. Οι δράστες άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν μέσα σε αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ένα ζευγάρι, με αποτέλεσμα ο 32χρονος άντρας να πέσει νεκρός, ενώ την εκτέλεση είδε και το παιδί τους που έπαιζε στο πάρκο. 

Πιο αναλυτικά, οι δράστες άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν 3 φορές μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας μαζί με την 37χρονη γυναίκα του. Το ζευγάρι είχε πάει στο παρκάκι για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το φονικό. Οι δράστες περίμεναν τη γυναίκα να κατέβει από το αυτοκίνητο πριν ανοίξουν πυρ και σκοτώσουν τον 32χρονο. 

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται πως ο 32χρονος άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία, με την αλβανική μαφία να ψάχνει τον άνδρα από το 2021.

Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του. Για το δολοφονικό χτύπημα οι δράστες χρησιμοποίησαν μηχανή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν κάλυκες από το όπλο της εκτέλεσης τις οποίες θα μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να διαπιστωθεί αν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια κατά το παρελθόν.

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές της χώρας και τον εμπλέκουν σε δολοφονική ενέργεια. Από την πλευρά τους τα στελέχη της Ασφάλειας επιχείρησαν να μιλήσουν με τη γυναίκα του η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ. Παράλληλα επιχειρούν να μάθουν ποιες ήταν οι δραστηριότητές του στην Ελλάδα.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη στον Βύρωνα.

Τι λένε οι μάρτυρες

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις