>

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία νέας διεθνής επιστημονικής έρευνας που συσχετίζει τον καρκίνο, κυρίως στις γυναίκες, με τη συχνή κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων.

Τέτοια τρόφιμα είναι όσα έχουν υποστεί σημαντική επεξεργασία κατά την παραγωγή τους, όπως ποτά με ανθρακικό, συσκευασμένα ψωμιά, έτοιμα φαγητά, δημητριακά κ.α. Συχνά τέτοια προϊόντα είναι σχετικά φθηνά, βολικά στην κατανάλωση και προωθούνται μέσω ισχυρού μάρκετινγκ.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr