>

Σε δημόσια κλήρωση πρόκειται να προχωρήσει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, προκειμένου να λάβουν σειρά οι ισοβαθμούντες υποψήφιοι της προκήρυξης 2Κ/2022.

Η διαδικασία της δημόσιας κλήρωσης θα μεταδοθεί ζωντανά και αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ισοβαθμούντες υποψήφιους του κλάδου ΔΕ Διοικητικών - Γραμματέων που συμμετείχαν στην προκήρυξη 2Κ/2022. Μπορείτε να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στη δημόσια κλήρωση στο αρχείο ΕΔΩ (Πίνακας ισοβαθμούντων ΔΕ (Κ.Θ. 714, 724).

Η δημόσια κλήρωση για τους ισοβαθμούντες υποψηφίους  θα διενεργηθεί αύριο, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00 μ.μ. στο κατάστημα του ΑΣΕΠ. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από την πλατφόρμα e-presence.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 473 θέσεων, μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.