>

Ο Δήμος Λοκρών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη πέντε θέσεων εργασίας.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν προσωπικό καθαριότητας εξωτερικών χώρων. Η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στο Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων και Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Λοκρών.

Οι θέσεις εργασίας στον Δήμο Λοκρών

• ΥΕ προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων/συνοδών απορριμματοφόρου - 2 θέσεις
  • ΥΕ προσωπικού καθαριότητας εξωτερικών χώρων/οδοκαθαριστών - 3 θέσεις

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους και τα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/2007.
  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  4. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.
  5. Υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον ή εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού – Τμήμα Διοικητικού Προγραμματισμού, Επιμελητείας & Ανθρώπινου Δυναμικού Πληροφορίες: κ. Δημητρίου Κων/νος & κ. Μοδιάτη Βασιλική τηλ. επικοινωνίας: 22330-23707 και 22330- 22374 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εντός τριών εργασίμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στα δημοτικά καταστήματα και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.