Breaking news

work
A

Δεκάδες θέσεις εργασίας άνοιξαν πρόσφατα, όπως ανακοίνωσαν οι γνωστές εταιρείες Flying Tiger, Apivita και Pharmathen Pharmaceuticals. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προσλήψεις αυτές, το ιστορικό των εταιρειών και το εργασιακό τους περιβάλλον. 

Flying Tiger

Η Tiger Hellas Α.Ε. εισήχθη στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο 2010 και από τότε έχει προκαλέσει μια μικρή επανάσταση στον χώρο της λιανικής πώλησης, έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες αλυσίδες καταστημάτων. 

Η ανάπτυξη της εταιρείας στη χώρα μας ήταν ραγδαία και πλέον μπορείτε να βρείτε σε 5 καταστήματα στην Αθήνα, 4 στη Θεσσαλονίκη, 1 στην Λάρισα, 1 στην Πάτρα  και 1 στον Βόλο.

Σε διεθνές επίπεδο, η Flying Tiger Copenhagen είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα Δανέζικων καταστημάτων design, η οποία ανήκει στην Zebra A/S.

Τα καταστήματα Flying Tiger Copenhagen προσφέρουν μια ιδιαίτερη και συνεχώς τροφοδοτούμενη επιλογή προϊόντων σχεδιασμένα με design αποκλειστικά της εταιρείας, σε εκπληκτικά προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία, μπείτε εδώ

Apivita

Η εταιρεία καλλυντικών και φυσικών ειδών καλλωπισμού APIVITA, ενισχύει το δυναμικό της για βασικές θέσεις στην παροχή υπηρεσιών της, όπως σύμβουλοι ομορφιάς και άλλοι νέοι συνεργάτες γενικών υπηρεσιών.

Η APIVITA, με μακρόχρονη ιστορία από την ίδρυσή της, σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην ελληνική αγορά και σε περισσότερες από 38 χώρες παγκοσμίως. Στο επίκεντρο αυτού του ταξιδιού ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί μας. Αυτοί συμβάλουν στην επιτυχία μας και αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας! Χάρη στη δική τους συμβολή η εταιρεία αναπτύσσεται, ακμάζει και ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Στην APIVITA ο κάθε εργαζόμενος έχει αξία και ταλέντα που συμβάλουν στο συλλογικό σκοπό τους!

Εμπνευσμένοι από την κοινωνία των μελισσών, ενισχύουν τη συνεργασία, προωθούμε την ανοιχτή επικοινωνία, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και συνεισφέρουμε στο ανώτερο κοινό καλό! Αγκαλιάζοντας την ομορφιά, τη διαφορετικότητα, την αειφορία και την ισορροπία μεταξύ προσωπικής & εργασιακής ζωής, δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας όπου όλοι μπορούν να ανθίσουν και να εξελιχθούν. Ενισχύοντας τους ανθρώπους μας μέσω συνεχών ευκαιριών εκπαίδευσης, εμπιστοσύνης και υποστήριξης, δεσμεύονται να τους αναπτύξουμε σφαιρικά, ώστε να πετύχουν όλα όσα ονειρεύονται!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία, μπείτε εδώ

Pharmathen Pharmaceuticals

Η εταιρεία Pharmathen Pharmaceuticals προσλαμβάνει νέο προσωπικό υπαλλήλων για 5 ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Οι θέσεις αφορούν senior officers, λογιστές, compliance officers και χειριστές μηχανών.

Η Pharmathen Pharmaceuticals επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, κατέχοντας ισχυρή θέση στον τομέα των γενοσήμων (generics) ιδιοσκευασμάτων. Με τρία τελευταίας τεχνολογίας ερευνητικά εργαστήρια και δύο παραγωγικές μονάδες, η Pharmathen είναι μία πλήρως καθετοποιημένη εταιρεία με δραστηριότητες που εκτείνονται από την ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων έως και τη διανομή τους.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 1100 άτομα, τα οποία εργάζονται στους τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), παραγωγής και διανομής των φαρμάκων σε περισσότερες από 85 χώρες παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία, μπείτε εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις