CLOSE

Breaking news

asep
A

Το Proson.gr, το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, ανακοίνωσε όλες τις έως τώρα γνωστές λεπτομέρειες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορά όλο το δημόσιo και τους διορισμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Proson.gr οι θέσεις εργασίας θα ξεπεράσουν τις 2000 (αφορά την πλήρωση των θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) κατηγοριών Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).), προκειμένου να καλυφθούν και εκκρεμότητες στις προσλήψεις του 2020 και του 2021.

Τι ισχύει για τους διορισμούς και τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών - Το σύστημα που θα ισχύσει τουλάχιστον έως το 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο για τους εκπαιδευτικούς το σύστημα διορισμών και προσλήψεων έως το 2024 θα παραμείνει έως έχει - Τα μοριοδοτούμενα κριτήρια θα τα δείτε εδώ

Για να προλάβει κάποιους τους πίνακες εκπαιδευτικών για το επόμενο σχολικό έτος θα πρέπει να ξεκινήσει αυτή την περιοδο αυτό το μοριοδοτούμενο σεμινάριο που πληροί τη νομοθεσία και το Α.ΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ! Το εν λόγω σεμινάριο μοριοδοτεί και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΝΑΚΕΣ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ) 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Οι φορείς που θα προσλάβουν το νέο προσωπικό δεν θα είναι μόνο υπουργεία και Οργανισμοί, αλλά και δήμοι και περιφέρειες όλης της χώρας.

Πώς θα γίνει ο διαγωνισμός σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Proson.gr

Η διαδικασία θα περιλαμβάνει εξετάσεις σε δύο στάδια καθώς συνέντευξη των υποψηφίων, Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με την μορφή των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών.

Τι σημειώνει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ

«Η θεσμοθέτηση ενιαίας διαγωνιστικής διαδικασίας για τη πλειονότητα των θέσεων που προβλέπονται στον ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων, στο μέλλον θα έχει θετικές επιπτώσεις στο χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων καθώς δεν θα εκδίδονται παράλληλα προκηρύξεις για θέσεις των ίδιων ή παρεμφερών ειδικοτήτων», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Παπαϊωάννου επισημαίνοντας ότι θετικές θα είναι επιπτώσεις στην ταχύτερη έκδοση αποτελεσμάτων.

Που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι - Λεπτομέρειες για την γραπτή διαδικασία

  • Οι γραπτές δοκιμασίες διεξάγονται ηλεκτρονικά, για το σύνολο των μόνιμων θέσεων , στα πρότυπα των πανελληνίων εξετάσεων (σε συνεργασία του ΑΣΕΠ µε τα υπουργεία Παιδείας & Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης για διαχειριστικά θέματα, όπου απαιτείται) και περιλαμβάνουν τρία μέρη: Γνωστικά πεδία, Δεξιότητες, Προσωπικότητα.
  • Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξετασθούν στα ίδια “θέματα” στις δεξιότητες και στην προσωπικότητα ενώ θα διαφοροποιηθούν τα θέματα στα γνωστικά πεδία (ενδεικτικά: πληροφορικοί, λογιστές, ελεγκτές κ.λπ.).
  • Οι ερωτήσεις που αφορούν στα γνωστικά πεδία (Η εξέταση γνώσεων αφορά στην αξιολόγηση γνώσεων γενικού περιεχομένου, καθώς και γνώσεων που συνδέονται με τη φύση των συγκεκριμένων κλάδων των προκηρυσσόμενων θέσεων) θα προκύπτουν, κατόπιν κλήρωσης με ειδικό λογισμικό, από ένα σύνολο ερωτήσεων που απαρτίζουν την Τράπεζα Θεμάτων την ευθύνη της οποίας έχει το ΑΣΕΠ. Η Τράπεζα Θεμάτων δημιουργείται στα πρότυπα της αντίστοιχης Τράπεζας Θεμάτων του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων ενώ, κατ’ ανάλογη διαδικασία, κ​ατασκευάζονται και οι περιεχόμενες ερωτήσεις.
  • Η δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται, ιδίως, δεξιότητες γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού, δεξιότητες ανάλυσης, επίλυσης προβλημάτων και ιεράρχησης προτεραιοτήτων στον χώρο εργασίας, καθώς και χαρακτηριστικά που συνδέονται με την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα στην εργασία. Η εξέταση διενεργείται είτε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών είτε με ανάπτυξη κειμένου είτε με συνδυασμό και των δύο.

Αυτό το Elearning πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που ειδικεύεται στην μοριοδοτούμενη κατάρτιση ενηλίκων για το δημόσιο και τον ΑΣΕΠ προσφέρει μετά τις τις διακοπές του καλοκαιριού την ασύγχρονη elearning προετοιμασία με βάση τι έχει ανακοινωθεί ώστε να προετοιμαστείτε σωστά και να κατοχυρώσετε την θέση διορισμού σας μέσω του Πανελληνίου Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ

Συμπληρώστε αυτή την φόρμα εάν ενδιαφέρεστε για το elearning προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Μοριοδοτόσηση και απαραίτητα τυπικά προσόντα στον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Ποια είναι τα πιο εύκολα να πάρετε μέσα σε 2 με 3 ημέρες!

Απαραίτητα ή ακόμα και μοριοδοτούμενα προσόντα θα είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών και η Πιστοποίηση Υπολογιστών όπως είναι σε άλλες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ή σε διαγωνισμούς (Βλ διαγωνισμός ΑΑΔΕ)

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα που φτιάχτηκε για να εξυπηρετεί ενήλικες οι οποίοι μέσα σε λίγες ημέρες θέλουν εύκολα και γρήγορα χωρίς μαθήματα να έχουν πτυχίο (από Β2 έως C2) για κάποια προκήρυξη του ΑΣΕΠ είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn που κάποιο μπορεί να την πάρει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ τηλεξέταση σε Προφορικά και έκθεση (ΜΟΝΟ ΣΕ READING - LISTENING)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Golearn Logo

Απαραίτητο τυπικό προσόν η πιστοποίηση υπολογιστών ELIC

Το Πιστοποιητικό χρήσης υπολογιστών που είναι το πιο εύκολο στην Ελλάδα είναι αυτό που παρέχει στην χαμηλότερη τιμή ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLeran. Παράλληλα είναι και αυτό που έχει τα πιο υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην Ελλάδα με πάνω από 90%

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Golearn Logo

Πώς θα κάνετε αίτηση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και στις προκηρύξεις (Π.Χ. ΕΛΣΤΑΤ. Υπ. Άμυνας. Παιδείας. Πολιτισμού, Παιδείας, Τουρισμού, Οικονομικών κ.α.)

Απαραίτητη η δημιουργία Μητρώου στον ΑΣΕΠ

Απαραίτητη για να κάνετε αίτηση είναι η δημιουργία ή επικαιροποίηση μητρώου στον ΑΣΕΠ όπου αποτελεί μία σύνθετη διαδικασία. Για χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα την δημιουργία Μητρώου την αναλμβάνει το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα το Proson.gr ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το Proson.gr αναλαμβάνει για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση εντελώς δωρεάν την δημιουργία μητρώου εφόσον κάνουν ετήσια εγγραφή ως μέλη στο Proson.gr (κόστος 30 ευρώ εφάπαξ) και με αυτό τον τρόπο λαμβάνουν και έκπτωση στην διεκπεραίωση της υποβολής της αίτησης στην εκάστοτε προκήρυξη

ΕΚΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΗΤΡΩΟ  ΕΔΩ

Golearn Logo
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις