Breaking news

ασεπ
A

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει αυτήν την περίοδο την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει αυτήν την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 κι ώρα 14:00. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται με την αίτηση συμμετοχής τους. Η αποστολή των δικαιολογητικών πρέπει να ολοκληρωθεί πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Οι προσλήψεις αφορούν συγκεκριμένες ειδικότητες με διαφορετικά κριτήρια και προϋποθέσεις, ούτως ώστε να μπορέσει να γίνει η αντίστοιχη επιλογή του εκάστοτε επιτυχόντος. Χαρακτηριστικό της προκήρυξης είναι ότι, μεταξύ άλλων, ζητείται προσωπικό «σπάνιων» ειδικοτήτων για προκήρυξη «Κ» του ΑΣΕΠ, όπως γραφίστες και πτυχιούχοι Καλών Τεχνών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις