Breaking news

Ημέρα καριέρας για εργασία στην Ντίσνεϊ
A

Εάν έχετε μεγαλώσει βλέποντας Disney, τόσο στον κινηματογράφο, διαβάζοντας κλασικά παραμύθια και συλλέγοντας φιγούρες των αγαπημένων σας ηρώων, πιθανότατα θα έχετε ονειρευτεί να εργάζεστε για ένα παγκόσμιο brand όπως εκείνο πίσω από την Disneyland, κάνοντας μία φιλοδοξίας σας που έμοιαζε με παραμύθι, πραγματικότητα.

Όπως είχε υπενθυμίσει το proson, σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου, η Disneyland διοργανώνει «ημέρα καριέρας» στην Αθήνα, όπου θα δεχτεί βιογραφικά και θα περάσει από συνέντευξη τους υποψηφίους.

Οι εργαζόμενοι πρόκειται να απασχοληθούν στα θεματικά πάρκα της Disneyland, στα ξενοδοχεία της εταιρείας ή στο Disney Village. Να σημειωθεί ότι τα θεματικά πάρκα της Disneyland λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. 

Το ωράριο των εργαζομένων είναι ευέλικτο και οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εργαστούν σε διάφορα χρονοδιαγράμματα, συμπεριλαμβανομένων Σαββατοκύριακων, αργιών και ειδικών εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2022 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους για μία από τις παρακάτω θέσεις εργασίας.

Ακολουθήστε το Proson.gr και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα.

Οι διαθέσιμες ανοικτές θέσεις εργασίας

  1. Guest Relations/Front Office/Ticketing - Temporary Contract 
  2. Food & Beverage - Bartender M/F - Permanent Contract
  3. Food & Beverage - Commis Chef F/M- Temporary Contract
  4. Food & Beverage - Waiter F/M - Temporary Contract
  5. Food & Beverage - Quick service Host M/F 

Η εργασία στην Disneyland

Η εργασία στη Disneyland® Paris θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε απτές δεξιότητες, να ενσωματώσετε μια συνεκτική, δυναμική και αφοσιωμένη ομάδα και να επωφεληθείτε από την πραγματική υποστήριξη σταδιοδρομίας. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική επαγγελματική περιπέτεια; Στη Disneyland Paris, θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε συναρπαστικές αποστολές και να αποκτήσετε πολλαπλές δεξιότητες.

Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτυχθείτε, να μοιραστείτε και να κάνετε τις ιδέες σας πράξη. Θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό ως μέλος μιας ομάδας με διαφορετικά ταλέντα, κουλτούρες και τεχνογνωσία, ενώ θα επωφεληθείτε από ένα περιποιητικό, ικανοποιητικό και διεγερτικό περιβάλλον εργασίας που βασίζεται στην αμοιβαία υποστήριξη και σεβασμό. 

Τα προνόμια εργασίας στην Disneyland;

Η εργασία στη Disneyland του Παρισίου παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με την αντίστοιχη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαθέσιμες θέσεις στο Παρίσι προσφέρουν:

  • Δυνατότητα εργασίας σε διεθνές πλαίσιο, σε επαφή με απαιτητικούς πολύγλωσσους επισκέπτες.
  • Ένα περιβάλλον που επιτρέπει την ανάπτυξη και την εσωτερική κινητικότητα: μετακόμιση σε μια γκουρμέ κουζίνα σε ένα από τα ξενοδοχεία της, σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο στη μέση της μαγείας των πάρκων ή σε μια υπηρεσία δεξιώσεων στα συνεδριακά μας κέντρα; Είναι δυνατό!
  • Σύμβαση 35 ωρών
  • Ανακτημένες ή πληρωμένες υπερωρίες
  • Και πάνω απ' όλα, ένα εξαιρετικό περιβάλλον με την ποικιλομορφία των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων και την προσφορά των επισκεπτών του, συγκεντρωμένη σε έναν ενιαίο χώρο.

Αυτά είναι τα απαραίτητα προσόντα

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να γνωρίζουν άπταιστα την γαλλική γλώσσα (B2)

Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζουν πολύ καλά και την αγγλική γλώσσα (B2) καθώς και ακόμα μία τρίτη ευρωπαϊκή γλώσσα (B1+/B2).

Όσοι στείλουν το βιογραφικό τους θα πρέπει να διαθέτουν άριστες δεξιότητες λεκτικής επικοινωνίας και εξαιρετική αίσθηση φιλοξενίας καθώς θα κληθούν να αλληλοεπιδράσουν, με φιλικό και εγκάρδιο τρόπο, με τους πελάτες που επισκέπτονται τη Disneyland.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι σε θέση να εργαστούν όρθιοι για αρκετές ώρες. Παράλληλα, θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να εργαστούν σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Τέλος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να μπορούν να εργαστούν τόσο ανεξάρτητα όσο και ομαδικά, σε περιβάλλον ένα με γρήγορο ρυθμό. Για να ανταπεξέλθουν απαιτείται ταχύτητα, ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και ικανότητα καλής εργασίας υπό πίεση.

Για να στείλετε το βιογραφικό σας στην Disneyland Paris, πατήστε εδώ.

Λοιπόν… είστε έτοιμοι για μια φανταστική ανθρώπινη περιπέτεια;!

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις