Breaking news

chatgpt-4.jpg
A

Από τότε που το OpenAI κυκλοφόρησε το ChatGPT, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά στο τεχνολογικό τοπίο. Το OpenAI Large Language Model (LLM) είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργικής εργασίας όπως η συγγραφή δοκιμίων, η σύνταξη αριθμών, η σύνταξη κώδικα και πολλά άλλα.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη τις «τρελές» δυνατότητες AI του ChatGPT για να κερδίσουν χρήματα από την πλευρά τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα το ChatGPT και τις εναλλακτικές λειτουργίες του για να δημιουργήσετε εφαρμογές και υπηρεσίες με μηδενική γνώση γλωσσών προγραμματισμού.

Χρησιμοποιείται επίσης για το μάρκετινγκ θυγατρικών, την έναρξη νέων εγχειρημάτων και πολλά άλλα. Για να μάθετε λοιπόν πώς να κερδίσετε χρήματα με το ChatGPT, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω: 

  • Δημιουργήστε μια εφαρμογή, έναν ιστότοπο ή μια υπηρεσία

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με το ChatGPT είναι να δημιουργήσετε ένα προϊόν. Και για αυτό, δεν χρειάζεται να μάθετε να κωδικοποιείτε. Το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει να μεταφράσετε τις ιδέες σας σε πραγματικά προϊόντα με οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να χρησιμοποιείτε πλαίσια, αλυσίδες εργαλείων, γλώσσες προγραμματισμού κ.λπ.

Μπορείτε να γίνετε solopreneur και να δημιουργήσετε μια επιχείρηση μέσα σε λίγες ώρες. Θέλετε να δημιουργήσετε μια κομψή σελίδα HTML; Ρωτήστε το ChatGPT.

  • Λάβετε επιχειρηματικές ιδέες από το ChatGPT

Για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το ChatGPT, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το ChatGPT είναι καλό στο να αναπτύσσει νέες ιδέες για «παθητικό εισόδημα». Για παράδειγμα, μπορείτε να εκτελέσετε την παρακάτω προτροπή στο ChatGPT για να ρωτήσετε σχετικά με τις πλευρικές ιδέες, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

«Θέλω να ξεκινήσω μια παρέα χρησιμοποιώντας το ChatGPT. Θέλω να εκμεταλλευτώ την τεχνολογία σας, αλλά δεν είμαι σίγουρος από πού να ξεκινήσω. Κάνε μου όσες ερωτήσεις θέλεις για να με βοηθήσεις με τις δυνατότητές σου».

Το ChatGPT θα σας κάνει τώρα μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με την τεχνογνωσία, τα ενδιαφέροντά σας, τις προκλήσεις και πολλά άλλα. Μετά από αυτό, το chatbot AI θα βρει προσαρμοσμένες επιχειρηματικές ιδέες που ανταποκρίνονται στις ικανότητες και τις προσδοκίες σας. Μπορείτε να ρωτήσετε περαιτέρω και να συλλάβετε το σχέδιο για το πώς να το ξεκινήσετε, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με το «Δημιούργησέ μου μια νέα επιχειρηματική ιδέα για… » και στη συνέχεια το ChatGPT θα καταλήξει σε εκπληκτικά αποτελέσματα.

  • Δημιουργήστε ένα AI Chatbot

Μετά την κυκλοφορία του ChatGPT, η ζήτηση για chatbot που υποστηρίζονται από AI έχει αυξηθεί. Επιχειρηματικές εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εφαρμογές, ακόμη και άτομα θέλουν να εκπαιδεύσουν την τεχνητή νοημοσύνη στα δικά τους προσαρμοσμένα δεδομένα και να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο chatbot AI . Μπορείτε να κερδίσετε καλά χρήματα εάν μάθετε πώς να εκπαιδεύετε μια τεχνητή νοημοσύνη και να δημιουργείτε ένα ωραίο μπροστινό μέρος.

chatgpt-2.jpg
  • Affiliate email Marketing

Το μάρκετινγκ συνεργατών μέσω email είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το ChatGPT. Το chatbot είναι καλό στο να γράφει email με διάφορους τρόπους και μπορεί να πείσει τον χρήστη να κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο για να αγοράσει προϊόντα ή να εγγραφεί σε μια υπηρεσία. Μπορείτε να προσθέσετε τον σύνδεσμο θυγατρικών σας και αυτό πιθανότατα θα αποφέρει χρήματα για εσάς. Αρχικά, επιλέξτε ένα πρόγραμμα συνεργατών, είτε πρόκειται για Amazon, Shopify, ConvertKit κ.λπ.

Μετά από αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα email γύρω από τη στοχευμένη καμπάνια μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας εγγραφές μέσω email και πολλά άλλα. Τώρα, δημιουργήστε μια συναρπαστική καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το ChatGPT, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει τα οφέλη, τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τον σύνδεσμο συνεργατών. 

  • Δημιουργήστε βίντεο με το ChatGPT

Υπάρχουν πολλές εξειδικευμένες και δευτερεύουσες κατηγορίες στο διαδίκτυο, οι οποίες δεν έχουν ακόμη διερευνηθεί. Μπορείτε να ζητήσετε από το ChatGPT να βρει ιδέες βίντεο σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Μετά από αυτό, μπορείτε να του ζητήσετε να γράψει ένα σενάριο και για το βίντεο YouTube. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μεταβείτε στο Pictory.ai ( επίσκεψη ) ή στο invideo.io ( επίσκεψη ) για να δημιουργήσετε γρήγορα βίντεο από το κείμενο μαζί με αφήγηση που υποστηρίζεται από AI. Τώρα μπορείτε να δημοσιεύσετε το βίντεο στο YouTube και να κερδίσετε κάποια χρήματα στο πλάι.

  • Γράψτε ηλεκτρονικά βιβλία και αυτο-εκδοθείτε 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, με την κυκλοφορία του ChatGPT, τα ηλεκτρονικά βιβλία που έχουν γραφτεί με τεχνητή νοημοσύνη γνώρισαν σημαντική έκρηξη στο Amazon. Αυτό συμβαίνει επειδή η συγγραφή και η σύλληψη νέων ιδεών έχει γίνει πολύ πιο εύκολη με το ChatGPT. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ChatGPT για να γράψουν ηλεκτρονικά βιβλία σε πολλά σχετικά και εξειδικευμένα θέματα και να τα πουλήσουν απευθείας στο Amazon χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Kindle Direct Publishing. Πρόσφατα, αποφασίσαμε επίσης να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του bot και να χρησιμοποιήσουμε το ChatGPT για να γράψουμε δοκίμια.

  • Ελεύθερος επαγγελματίας και δημιουργός περιεχομένου

Τέλος, μπορείτε να είστε ελεύθερος επαγγελματίας σε οποιονδήποτε τομέα και να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT ως βοηθό για να κερδίσετε χρήματα. Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες δίνουν τώρα κίνητρα σε άτομα που χρησιμοποιούν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT για να κάνουν το περιεχόμενο να φαίνεται πιο επαγγελματικό και καλά ερευνημένο. Ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν περιορίζεται μόνο στη σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για μετάφραση, ψηφιακό μάρκετινγκ, διόρθωση, σύνταξη περιγραφών προϊόντων και πολλά άλλα.

Με πληροφορίες του beebom

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις