Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου 2022, τα  οριστικά  αποτελέσματα της προκήρυξης 3E/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού - Τεχνικού Προσωπικού στο γνωστικό αντικείμενο «Συστημάτων Πληροφόρησης / Διαχείρισης Ψηφιακής Πληροφορίας» (κωδ. θέσης: 10027), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (Ε.Κ.Κ.Ε.) (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας - Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ  έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου, αναπληρωματικών, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), δεκτών υποψηφίων και μη κληθέντων σε συνέντευξη, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), δεκτών υποψηφίων και μη κληθέντων σε συνέντευξη και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις