Breaking news

asep
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 404 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και 209 θέσεων τακτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ αφορούσε την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 1.209 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Τα οριστικά αποτελέσματα ΔΕ

Τα οριστικά αποτελέσματα ΥΕ

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ΄ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  1. Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
  2. Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Δωρεάν Δημιουργία Μητρώου ΑΣΕΠ για να μπορεί να γίνει η αίτηση

Να σημειωθεί ότι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να διαθέτουν ενημερωμένο Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ή και να το επικαροποιήσουν εφόσον έχουν με τα νέα τους δικαιολογητικά.

Επειδή η όλη η διαδικασία σε κάποιους φαίνεται «βουνό», το Proson.gr αναλαμβάνει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να σας δημιουργήσει ΔΩΡΕΑΝ το Μητρώο στο ΑΣΕΠ ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αίτησή σας.

Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου το Proson.gr μπορεί να πραγματοποιήσει και την αίτησή όταν βγει η προκήρυξη καταθέτοντας τον φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα για εσάς. Το Proson.gr θα σας ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για το ποια είναι τα χαρτιά που πρέπει να έχει ο φάκελος για κάθε προκήρυξη!

Γίνετε συνδρομητής και αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες δημιουργίας Μητρώου στο ΑΣΕΠ

Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος εδώ για να λάβετε στο email σας όλη την πληροφορία που χρειάζεστε (Δείτε και στα Σπαμ) και εντός μίας εργάσιμης θα σας καλέσει εκπρόσωπός μας.

Η συνδρομή σας για ένα χρόνο κοστίζει μόνο 30 ευρώ (2,5 ευρώ το μήνα) και εφόσον την πραγματοποιήσετε σας προσφέρουμε

  • Δωρεάν δημιουργία/επικαιροποιήση Μητρώου ΑΣΕΠ
  • Έκπτωση 10% στις αιτήσεις για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ
  • Άμεση ενημέρωση στο email σας και στο κινητό σας για προκηρύξεις ΑΣΕΠ, διορισμούς και προσλήψεις

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΔ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις