Breaking news

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΕΠ)
A

Η προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ, αφορά ην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 144 συνολικά θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α' Βαθμού.

Οι θέσεις εργασίας για τις 144 θέσεις στα ΚΕΠ κατανέμονται ως εξής:

  • ατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), πενήντα εννιά (59) θέσεις.
    Κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)
  • Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τριάντα δύο (32) θέσεις.
    Κλάδου ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)
  • Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πενήντα τρεις (53) θέσεις.
    Κλάδου ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

Τα προσωρινά αποτελέσματα 

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ. Δείτε τα ΕΔΩ.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ. Δείτε τα ΕΔΩ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν κυρίως με την παροχή διοικητικών πληροφοριών και τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης σε συνεργασία με τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη, πρέπει:

  1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου 
  2. Να προμηθευτούν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο)

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών

Οι υποψήφιοι που συμπεριλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα οι οποίοι, ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, καλούνται σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα σχετικά δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη

Να σημειωθεί ότι η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στο Β΄ Στάδιο ξεκίνησε από χτες, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και θα λήξει την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις