Breaking news

asep proson
A

Ήδη από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έχει ξεκινήσει η η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον 7Κ/2022 διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 3.720 μόνιμες προσλήψεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας και το Proson.gr παρουσιάζει τα SoS που πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι για να μην αποκλειστούν από τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη 3.720 μόνιμων νοσηλευτών στα νοσοκομεία όλης της χώρας καθώς και την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται στον διαγωνισμό αφορούν αποκλειστικά προσωπικό των κλάδων: ΠΕ / ΤΕ / ΔΕ Νοσηλευτικής καθώς και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής. 

 

Τα SoS των αιτήσεων

Η ειδική εμπειρία

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι που υπηρέτησαν στον Covid ως ειδικό επικουρικό προσωπικό μπορούν να λάβουν αυξημένη μοριοδότηση μέσω της ειδικής εμπειρίας που προβλέπεται στην οικεία προκήρυξη. Προσοχή: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αιτηθούν την βεβαίωση της ειδικής εμπειρίας από τον φορέα όπου έχει πραγματοποιηθεί η αρχική τους τοποθέτηση. Οι βεβαιώσεις κρίνονται χρήσιμες για την ορθή συμπλήρωση της ειδικής εμπειρίας κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής Αίτησης-Υπεύθυνης δήλωσης και θα υποβληθούν όμως στο ΑΣΕΠ κατά το δεύτερο στάδιο, υποβολής δικαιολογητικών.
 

Τα πρόσθετα προσόντα

Για όλες τις θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις. Τέτοια προσόντα αποτελούν για παράδειγμα η άδεια άσκησης επαγγέλματος ή η γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. (Δείτε εδώ πώς θα λάβετε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών από το GoLearn)

Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν εδώ οι υποψήφιοι είναι ότι τα προσόντα, τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που αναγράφουν στην αίτηση συμμετοχής του στη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, δηλαδή έως και τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου!

Η ηλεκτρονική αίτηση

Στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική) πρέπει να αναγράφονται με προσοχή και σωστά οι κωδικοί των θέσεων, των τίτλων σπουδών, των πρόσθετων προσόντων και της εντοπιότητας, δεδομένου ότι η επεξεργασία της αίτησης γίνεται μηχανογραφικά. Να σημειωθεί ότι το ΑΣΕΠ δεν αναγνωρίζει λάθη, ούτε και μετά από ένσταση, για τα οποία υπαίτιοι είναι οι υποψήφιοι. Λάθη λοιπόν στην αίτηση μπορεί να κοστίσουν μόρια ή ακόμα και την πρόσληψη σε κάποιους υποψηφίους.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προκήρυξη μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο site του ΑΣΕΠ από σήμερα, Πέμπτη έως και τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων της προκήρυξης, πρέπει:

  1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ
  2. Να προμηθευτούν και να αναγράψουν στην αίτηση συμμετοχής παράβολο 3 ευρώ, το οποίο προμηθεύοντα μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο). Προσοχή: Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό του ηλεκτρονικού παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο του μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Να σημειωθεί ότι για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει να κάνετε μητρώο στον ΑΣΕΠ ή να το επικαιροποιήσετε, διαδικασία που είναι σχετικώς χρονοβόρα.

Δείτε ακόμα: ΑΣΕΠ 7Κ/2022 - Η κατανομή των 3.720 θέσεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας

Το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας φτιάξει το ΜΗΤΡΩΟ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εάν κάνετε ετήσια εγγραφή στο Proson.gr (30 ευρώ η ετήσια εγγραφή μέλους) - Με την εγγραφή μέλους παίρνετε 10% έκπτωση στην διεκπεραίωση αιτήσεων στις προκηρύξεις

Δείτε περισσότερα εδώ

Μετά την δημιουργία του Μητρώου ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να κάνει αίτηση στην προκήρυξη που θέλει έχοντας αναλύσει τι ζητάει αυτή (προσόντα, δικαιολογητικά κλπ).

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη. 

Να σημειωθεί ότι λόγω του αριθμού των θέσεων και του μεγάλου όγκου του εποχικού προσωπικού που υπηρετεί στα Νοσοκομεία η προκήρυξη αναμένεται να δεχτεί τεράστιο όγκο αιτήσεων. Για το λόγο αυτό το Proson.gr συνιστά στους ενδιαφερόμενους να μην περιμένουν την τελευταία στιγμή για να υποβάλλουν την αίτηση τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη σελίδα του ΑΣΕΠ να «πέφτει» λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που δέχεται.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις