Breaking news

ΑΣΕΠ διαγωνισμός
A

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο φαίνεται πως δεν το έχει καταλάβει ο ευρύς κόσμος είναι ότι ο Γραπτός Πανελλήνιος Διαγωνισμός του ΑΣΕΠ αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ και μάλιστα η συμμετοχή δεν απαιτεί να υπάρχει προϋπηρεσία που να έχει συνάφεια με το αντικείμενο!

Η ύλη δημοσιεύτηκε στην προκήρυξη που βγήκε τις προηγούμενες ημέρες και την οποία την καλύπτει αυτό το πρόγραμμα εντελως ασύγχρονα και εξ αποστάσεως

Εκτοξεύονται οι πιθανότητες διορισμού σε χιλιάδες θέσεις που ανοίγουν αποκλειστικά για τους επιτυχόντες

Λαμβάνουμε συνέχεια μηνύματα από ανθρώπους που επειδή δεν βλέπουν την ειδικότητά τους λένε πως δεν θα συμμετάσχουν! Μεγάλος λάθος! Η μειωμένη συμμετοχή που φαίνεται πως θα υπάρχει τελικά στον Διαγωνισμό θα βοηθήσει όσους δώσουν και περάσουν όπου οι πιθανότητες διορισμού γι'αυτούς θα είναι πλέον τεράστιες!

Εδώ από την μεριά μας οφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε! Όλα τα πτυχία μπορούν να συμμετάσχουν! 

πως θα δείτε και στη προκήρυξη υπάρχουν πάρα πολλές ειδικότητες αλλά βέβαια υπάρχουν δύο ειδικότητες που περιλαμβάνουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΕΙ (η 407 ειδικότητα και όλα ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΕΙ (Η 507 ειδικότητα)

Οι δύο ειδικότητες αυτές  αφορούν αποκλειστικά διοικητικούς υπαλλήλους και όσοι διορισθούν σε αυτή την θέση ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΕΙ και ΤΕΙ θα εργάζονται ως υπάλληλοι γραφείου  - διοικητικοί υπάλληλοι σε κάποιο υπουργείο, δήμο, περιφέρεια, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ κλπ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ PROSON.GR

 

Για παράδειγμα στις παρακάτω ειδικότητες τις διεκδικούν όλοι οι πτυχιούχοι των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μάλιστα γι' αυτές τις ειδικότητες κάνουν και πολλοί εκπαιδευτικοί αίτηση!

Φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί, γυμναστές, νηπιαγωγοί κ.α. που βλέπουν τον ότι ό δρόμο για διορισμό στο δημόσιο σχολίο είναι δύσβατος και οικονομικά κοστοβόρος (μεταπτυχιακά, πιστοποιήσεις, σεμινάρια, περιπλάνηση σε ακριτικά μέρη για απόκτηση μορίων κ.α.)

διαγωνισμός ασεπ πίνακας
διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023

Όσοι λοιπόν πιάσουν τη βάση στο Διαγωνισμό "βλέπουν" διορισμό 

Οι εξετάσεις θα γίνουν κατά τα πρότυπα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους μαθητές, τα θέματα θα εκδοθούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ) και θα μεταδοθούν αμέσως με το νέο υπερσύγχρονο σύστημα Ασφαλούς μετάδοσης (ΣΑΜ) θεμάτων του υπουργείου Παιδείας.

Με ποιο εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας θα πετύχετε χωρίς πίεση χρόνου και με τη χαμηλότερη τιμή;

Το εξ αποστάσεως και ασύγχρονο πρόγραμμα προετοιμασίας του goLearn ειναι φτιαγμένο για ενήλικες που έχουν αυξημένες υποχρεώσεις (εργασία, δουλειά) και θέλουν να πετύχουν στο Διαγωνισμό αλλά δεν μπορούν να προσαρμόσουν την καθημερινότητά τους σε υποχρεωτικά ωράρια και παρακολουθήσεις

Η προετοιμασία του μεγαλύτερου φορέα κατάρτισης ενηλίκων στην Ελλάδα πραγματοποιείται με ασύγχρονο τρόπο ώστε να μπορουν να την παρακολουθήσουν ενήλικες που έχουν πολλές υποχρεώσεις (δουλειά, παιδιά κλπ).

Είναι η μόνη προετοιμασία στην Ελλάδα που τελεί υπό την εποπτεία ομ.καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου

Μέσω της πλατφόρμας μπορούν να διαβάζουν όποτε αυτοί θέλουν χωρίς να υπάρχουν υποχρεωτικές παρακολουθήσεις. Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την ύλη της προκήρυξης

Αυτή την περίοδο τρέχει έκπτωση πάνω από 50% για όσους κάνουν αιτήσεις

Πανελλήνιος Γραπτός διαγωνισμός 2023: Πώς παίρνετε εξτρα μόρια

  • Διδακτορικό: 5 μόρια (αρκεί να είναι αποδεκτό από το Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών)
  • Μεταπτυχιακό: 2 μόρια (τουλάχιστον ετήσιας φοίτησης)
  • Intergrated master: 1 μόριο
  • Άριστη γνώση ξένης γλώσσας: 1 μόριο (για Γερμανικά ή Αγγλικά η Γαλλικά ή Ισπανικά ή Ιταλικά)
  • Άριστη γνώση 2ης γλώσσας: 0,5 μόριο (για δεύτερη από τις παραπάνω ή γλώσσα που δεν εμπεριέχονται στις προαναφερόμενες - π.χ. Ρουμανικά)
  • Εμπειρία: 5 μόρια (ένα μόριο για κάθε έτος) - ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετράει οποιαδήποτε εμπειρία, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να υπάρχει συνάφεια της εμπειρίας με τη θέση)
  • Εντοπιότητα (α' περίπτωση): 20 μόρια
  • Εντοπιότητα (β΄ περίπτωση): 10 μόρια

Ποια είναι τα απαραίτητα τυπικά προσόντα

Τυπικά προσόντα στις προκηρύξεις θα είναι η Πιστοποίηση Αγγλικών και Πιστοποίηση Υπολογιστών τις οποίες τις δίνει δωρεάν ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn σε όσους ενταχθούν στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως προετοιμασίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις