Breaking news

fylakes
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της προκήρυξης 9Κ/2021, τα αποτελέσματα στις προβλεπόμενες στην ως άνω προκήρυξη Υγειονομικές εξετάσεις και Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες που διενεργήθηκαν από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από 24 Οκτωβρίου 2022 έως 26 Νοεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 9Κ/2021 προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αφού λοιπόν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των υγειονομικών, αθλητικών και ψυχοτεχνικών δοκιμασιών, το ΑΣΕΠ στη συνέχεια θα καταρτίσει τους «πίνακες διοριστέων» για τις θέσεις των κλάδων «ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης» και «ΔΕ Φύλαξης», επί των «οριστικών πινάκων κατάταξης».

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Αλφαβητικός Πίνακας Επιτυχόντων

Πίνακας Αποκλειομένων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις