Breaking news

ΑΣΕΠ Τυπογραφείο
A

Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου, από το ΑΣΕΠ, η προκήρυξη 1Ε/2023, που προβλέπει την την επιλογή συνολικά 22 μελών, στην Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.), με πενταετή θητεία.

Το γνωστικό αντικείμενο των υποψηφίων που ζητείται στην προκήρυξη είναι «Δημόσιες Συμβάσεις».

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος τμήματος Νομικής ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος αλλοδαπής.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Εκτός του τίτλου σπουδών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιστημονική εξειδίκευση, όπως φαίνεται αναλυτικά στον πίνακα θέσεων που δημοσιεύει πρώτο το proson.gr.

Ως πρόσθετο προσόν ορίζεται η άριστη γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας. Δείτε ΕΔΩ πως θα αποκτήσετε άμεσα, γρήγορα, εύκολα και εξ αποστάσεως πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας. 

Ο πίνακας θέσεων

Πώς θα κάνετε αίτηση

Η συγκεκριμένη προκήρυξη στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να πάρει ΦΕΚ εντός των επόμενων ημερών. 

To Proson.gr αναλαμβάνει για εσάς την διεκπεραίωση της αίτησης ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ. Καταθέτει όλα τα έντυπα στο χρόνο που πρέπει για να μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή

To Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους για διορισμούς και προσλήψεις στο Δημόσιο την διεκπεραίωση των ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις