Breaking news

ergatis-ergates-1.jpg
A

Από τη Δευτέρα 3 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί η Ειδική Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων του κλάδου ΥΕ Εργατών που προβλέπεται από την προκήρυξη 4Κ/2018 για την πλήρωση θέσεων για την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι καλούνται να λάβουν μέρος στην Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, περιλαμβάνονται στον συνημμένο πίνακα.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Η ειδική πρακτική δοκιμασία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Λ. Ψυττάλειας της ΕΥΔΑΠ Α.Ε., ενώ οι υποψήφιοι πρέπει να προσέλθουν στον χώρο της δοκιμασίας το αργότερο μέχρι ώρας 8 το πρωί.

Ως χώρος διεξαγωγής της πρακτικής δοκιμασίας έχουν οριστεί οι Εγκαταστάσεις ΕΥΔΑΠ Α.Ε. - Κ.Ε.Λ. Ψυττάλειας, Κοντόπουλου και Κων/νου Παλαιολόγου,
187 55 Κερατσίνι-Δραπετσώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής της πρακτικής δοκιμασίας το αργότερο έως την προκαθορισμένη ώρα προσέλευσης ανά ημέρα εξέτασης.

Οι καλούμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν φορώντας υποχρεωτικά μάσκα προστασίας και έχοντας μαζί τους: α) το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους (π.χ. διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και β) βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) μέσω gov.gr εντός του τελευταίου 48ωρου, πριν την ημερομηνία προσέλευσης εκάστου υποψηφίου στη πρακτική δοκιμασία, για την ασφάλεια του συνόλου των εμπλεκομένων στη διαδικασία (υποψηφίων, εργαζομένων και επιτροπής).

Διαβάστε αναλυτικά τους επιλαχόντες της προκήρυξης και την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις