Breaking news

προσλήψεις
A

Τα οριστικά αποτελέσματα για 3 μόνιμες προσλήψεις μέσω της προκήρυξης 4E/2021 εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση 2 θέσεων εργασίας Ειδικού Επιστημονικού  και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) Ν.Π.Ι.Δ.  – Ινστιτούτο Βιο - Οικονομίας και Αγρο – Τεχνολογίας (ΙΒΟ) [Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας - Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων].

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ) και προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • 1 θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα» 
  • 1 θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφοριακά Συστήματα». 

Επισημαίνεται ότι η 1 θέση (κωδικό θέσης 10001) παραμένει κενή, λόγω έλλειψης υποψηφίων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την προκήρυξη τυπικά προσόντα πρόσληψης.

Οριστικά αποτελέσματα

Επίσης, εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της συγκεκριμένη Προκήρυξης για την πλήρωση 1 θέσης Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) Ν.Π.Ι.Δ. – Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών  (Ι.ΜΕΤ.).

Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ) και αφορά το γνωστικό αντικείμενο «Πολιτικός Μηχανικός  με Εξειδίκευση στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα».

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. 

Οριστικά αποτελέσματα

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις