Breaking news

εργασία
A

Οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων για μόνιμες προσλήψεις μέσω της προκήρυξης 7E/2021 εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση 2 θέσεων εργασίας Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΑΧ) και αφορούν στο γνωστικό αντικείμενο. 

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. 

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ, από αύριο Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 8 το πρωί έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 και ώρα 2 το μεσημέρι, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί στο προγενέστερο στάδιο της ανάρτησης των αρχικών πινάκων.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Τελικοί Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης, Προσληπτέων και Αποκλειομένων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις