Breaking news

προσλήψεις
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Τρίτη τα οριστικά αποτελέσματα για μόνιμη πρόσληψη στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε) - [Υπηρεσία Υποστήριξης], μέσω της προκήρυξης 2Ε/2021.

Η πρόσληψη αφορά το γνωστικό αντικείμενο «Επικοινωνία της Επιστήμης ή Μεταφορά Τεχνολογίας» και θα υλοποιηθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού αορίστου χρόνου (ΑΣΕΠ ΣΟΧ). 

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 2Ε/2021 αφορά την πλήρωση 10 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.)» Ν.Π.Ι.Δ., 10 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης - Αθηνά» Ν.Π.Ι.Δ. και 13 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού στο «Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.)» Ν.Π.Ι.Δ. (Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας - Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 (Α΄ 28).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στους πίνακες κληθέντων σε συνέντευξη και μη επιλεγέντων (αποκλειομένων) και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

 Οριστικά αποτελέσματα 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις