Breaking news

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
A

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2ΓΒ/2023, για την πλήρωση 1.843 θέσεων εργασίας, μόνιμου προσωπικού τεχνολογικής εκπαίδευσης, όπως είχε αναφέρει το proson σε  σχετικό, χθεσινό δημοσίευμα.

Η προκήρυξη αφορά στην κάλυψη 1.843 θέσεων εργασίας μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, τεχνολογικής εκπαίδευσης, από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β' στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι στην προκήρυξη 2ΓΒ/2023 έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή, αποκλειστικά, οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον Μάρτιο

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Διαβάστε αναλυτικά το ΦΕΚ

Οι ειδικότητες της προκήρυξης 2ΓΒ/2023

  1. ΤΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ
  2. ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ
  3. ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
  4. ΤΕ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ/ ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ
  5. ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ
  6. ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  7. ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
  8. ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
  9. ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /ΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
  10. ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
  11. ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
  12. ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
  13. ΤΕ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣΑΛΙΕΙΑΣ/ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ
  14. ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ/ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ/ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ
  15. ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ
  16. ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
  17. ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  18. ΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
  19. ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  20. ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
  21. ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται η μεγάλη προκήρυξη για 4.282 θέσεις (ΠΕ)

Μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ που θα αφορά σε 4.828 προσλήψεις στο Δημόσιο, σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr.

Η εν λόγω προκήρυξη θα αφορά στην πρόσληψη αποφοίτων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), επιτυχόντων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση μέχρι να δοθεί η σύμφωνη γνώμη των 190 φορέων, στους οποίους θα υλοποιηθούν οι προσλήψεις.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, κ. Θάνος Παπαϊωάννου σε χθεσινή ανάρτηση του, επισήμανε ότι ο φόρτος εργασίας είναι υψηλό, συνεπώς οι επιτυχόντες ΠΕ θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή.

Πώς θα κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ - Τα αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε το μητρώο σας ή και να το επικαιροποιήσετε. Αφού ολοκληρώσετε το Μητρώο σας, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση. 

Προσοχή! Πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση θα πρέπει να έχετε «τσεκάρει» ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα τυπικά και πρόσθετα προσόντα που ζητάει η εκάστοτε προκήρυξη, 

Εάν η διαδικασία αυτή σας φαίνεται χρονοβόρα ή έχετε άγχος μην κάνετε κάποιο λάθος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο proson.gr για να 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις