CLOSE

Breaking news

Μητρόπολη Ξάνθης
A

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ, η οποία προβλέπει την πλήρωση 77 θέσεων, μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε 23 φορείς του Δημοσίου. Ειδικότερα, η προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ,  την οποία δημοσίευσε πρώτο το proson.gr προβλέπει μόνιμες προσλήψεις σε δύο Πανεπιστήμια, στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Ακαδημία Αθηνών, καθώς και σε Δημόσιες Βιβλιοθήκες όλης της χώρας. Επιπλέον, προβλέπει νέες θέσεις εργασίας σε Ιερές Μητροπόλεις, στον ΕΛΓΑ και άλλους φορείς του Δημοσίου που είναι συναφείς με την Παιδεία.

Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και ως εκ τούτου μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. 

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχή στην προκήρυξη 4Κ/2023, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00. 

Μόνιμες προσλήψεις σε 3 Μητροπόλεις

Όπως προαναφέρθηκε, στην προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ περιλαμβάνονται και 3 μόνιμες θέσεις σε 3 Μητροπόλεις της Ελλάδας. Ειδικότερα, οι θέσεις αφορούν διοικητικό προσωπικό των κλάδων ΠΕ και ΔΕ και βρίσκονται:

 1. Στην Ιερά Μονή Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου (ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού)
  Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με τη γραμματειακή υποστήριξη, την τήρηση του αρχείου τη μηχανογραφική υποστήριξη και τη διαχείριση εφαρμογών ασφαλιστικών φορέων και προγραμμάτων μισθοδοσίας και συνταξιοδοτήσεως λαϊκών υπαλλήλων και κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης.
 2. Στην Ιερά Μονή Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης (ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού​​​​​​​)
  Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με τη γραμματειακή υποστήριξη και την τήρηση πάσης φύσεως αρχείων της Ιεράς Μητρόπολης.
  Επίσης, θα μεριμνά για τη μηχανογραφική υποστήριξη, διαχείριση και ενημέρωση της ιστοσελίδας της Ιεράς Μητρόπολης, τη διαχείριση ηλεκτρονικών προγραμμάτων μισθοδοσίας και συνταξιοδοτήσεως λαϊκών υπαλλήλων και κληρικών καθώς και τη διαχείριση των ηλεκτρονικών προγραμμάτων τηρήσεως Βιβλίων Ταμείου των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών της Ιεράς Μητρόπολης. Τέλος θα ασχοληθεί με την ψηφιοποίηση αρχείων Εκκλησιαστικών Κειμηλίων και βιβλίων Γάμων και Διαζυγίων καθώς και με την καταγραφή ακίνητης περιουσίας Ι. Μητροπόλεως, Ιερών Ναών και Ιερών Μονών.
 3. Στην Ιερά Μονή Ξάνθης και Περιθεωρίου (ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού​​​​​​​)
  Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα απασχοληθεί με τη γραμματειακή υποστήριξη, την τήρηση βιβλίων και αρχείου και τη μηχανογραφική υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως. Επίσης, θα είναι υπεύθυνος/η για την υποβολή δηλώσεων Φόρου εισοδήματος και μεταβολών Ε9 Ιερών Ναών, Μονών και Ιδρυμάτων, τις λογιστικές πράξεις, τη διαχείριση επιχορηγήσεων και τέλος, της διαχείριση εφαρμογών ασφαλιστικών φορέων και προγραμμάτων μισθοδοσίας και συνταξιοδοτήσεως λαϊκών υπαλλήλων και κληρικών.​​​​​​​

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ και την κατανομή των 77 θέσεων. 

Πώς θα κάνετε αίτηση

Το Proson.gr παρέχει σε όλη την Ελλάδα υπηρεσίες δημιουργίας ή επικαιροποίησης Μητρώου στον ΑΣΕΠ το οποίο χρειάζεται για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αίτηση σε κάποια προκήρυξη για διορισμούς και προσλήψεις.

Το Proson.gr σας κάνε χωρίς λάθη την αίτηση για τη προκήρυξη για τα νοσοκομεία και για κάθε άλλη προκήρυξη

Κατάθεση αίτησης ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ μέσα στους χρόνους που πρέπει:

 • Υποβολή αίτησης για θέσεις αορίστου χρόνου (Κ)
 • Υποβολή αίτησης για θέσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)
 • Υποβολή αίτησης για ειδικές θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Ε)

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PROSON

Πώς θα «κλειδώσετε» διορισμό - Τα μόνα μόρια που προλαβαίνετε να πάρετε

Οι υποψήφιοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην παραπάνω προκήρυξη θα πρέπει υποχρεωτικά, για ορισμένες θέσεις, να έχουν πολύ καλή ή αρίστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

Εάν οι υποψήφιοι δεν κατέχουν μία από τις δύο αυτές πιστοποιήσει, τώρα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μπορούν να λάβουν πολύ ΕΥΚΟΛΑ είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ, που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn για να τις χρησιμοποιήσουν για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στο ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ.

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα online Πιστοποίησης Αγγλικών του GoLearn

 • Μπορείτε να την πάρετε εξ αποστάσεως σε ΜΟΝΟ 2 ημέρες
 • Κοστίζει μόνο 126 ευρώ
 • Δεν χρειάζεται να δώσετε τηλεξέταση σε Έκθεση και Προφορικά - Δίνετε ΜΟΝΟ σε Reading - Listening
 • Παίρνετε Mock Tests (τεστ προσομοίωσης της εξέτασης)
 • Στην ίδια εξέταση (μία ώρα) μπορείτε να πάρετε είτε B2, είτε C1, είτε C2
 • Μαθαίνετε τον βαθμό σας λίγα λεπτά μετά το ηλεκτρονικό τεστ

Τα Πλεονεκτήματα της πιο εύκολης στην Ελλάδα Πιστοποίησης Υπολογιστών του GoLearn

 • Μπορείτε να την δώσετε σε όλη την Ελλάδα
 • Κοστίζει μόνο 115 ευρώ για Αττική και 125 για εκτός Αττικής
 • Μπορείτε να πάρετε τεστ προσομοίωσης
 • Μπορείτε να κατοχυρώσετε ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση
 • Μπορείτε να την πάρετε μέσα σε λίγες ημέρες

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΕΣ από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 126 ευρώ) 

Λάβετε το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ της Πιστοποίησης Υπολογιστών ELIC εύκολα και ευέλικτα  (Μόνο 115 ευρώ)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις