Breaking news

elstat.jpg
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, οι οριστικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 6Ε/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην «Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) (Ανεξάρτητη Αρχή)» στο γνωστικό αντικείμενο: «Οικονομικές Επιστήμες» (κωδικός θέσης: 10002).

Να σημειωθεί ότι από το ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι οριστικοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέου αλλά και αποκλειομένων υποψηφίων. Οι οριστικοί πίνακες δημοσιεύθηκαν από το ΑΣΕΠ μετά την παρέλευση της ορισθείσας προθεσμίας και τη μη υποβολή ενστάσεων κατά των τελικών προσωρινών πινάκων κατάταξης, προσληπτέου και αποκλειομένων για τυπικούς λόγους από την Επιτροπή Επιλογής Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού..

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στον οριστικό πίνακα αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις