Breaking news

ΕΛ.ΣΤΑΤ
A

Με αναμονή περιμένουν οι υποψήφιοι την έναρξη των αιτήσεων της προκήρυξης «μαμούθ» του ΑΣΕΠ που φέρει τον αριθμό 3ΓΒ/2023 και προβλέπει την πλήρωση 4.276 μόνιμων θέσεων σε όλο το Δημόσιο. Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και υποψηφιότητα μπορούν να δηλώσουν μόνο όσοι κρίθηκαν επιτυχόντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, στην κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ). 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson.gr, οι 4.276 προσλήψεις κατανέμονται σε 107 φορείς του Δημοσίου, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Πιο συγκεκριμένα, στην προκήρυξη «μαμούθ» του ΑΣΕΠ περιλαμβάνονται και 53 θέσεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. 

Να σημειώσουμε ότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή εκτελεί την αποστολή της ακολουθώντας τα υψηλότερα ευρωπαϊκά και διεθνή στατιστικά πρότυπα σε όλους τους τομείς. Συντονίζει τη δράση και των υπόλοιπων φορέων του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος, όσον αφορά την ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση των επίσημων στατιστικών της Ελλάδος και συνεργάζεται με τη Eurostat και τις άλλες Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως επίσης, και με τις Εθνικές Στατιστικές Υπηρεσίες των υπόλοιπων Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του proson.gr την κατανομή των προσλήψεων στην ΕΛ.ΣΤΑΤ.:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 9
ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 4
ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΩΝ 40
ΣΥΝΟΛΟ 53

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλες οι προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. αφορούν τα κεντρικά της γραφεία τα οποία βρίσκονται στον Πειραιά. Εξαίρεση αποτελούν μόνο τρεις θέσεις της ειδικότητας ΠΕ Στατιστικολόγων, οι οποίες κατανέμονται στις Περιφέρειες Έβρου, Πέλλας και Λακωνίας. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Proson.gr στο facebook, στο threads, στο twitter και στο viber, ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τις εξελίξεις για τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα

Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλες τις παραπάνω θέσεις (με εξαίρεση τον κλάδο ΠΕ Πληροφορικής) απαιτείται ως πρόσθετο απαραίτητο προσόν η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου (κωδ. 001).

Μπορείτε τώρα μέσα σε 2 ημέρες να πάρετε ΕΥΚΟΛΑ την Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC.

H Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 85 ευρώ εδώ (Σε 2 ημέρες στα χέρια σας η Πιστοποίηση Υπολογιστών goLearn)

Προσλήψεις σε Ελληνική και Δικαστική Αστυνομία

Εκτός των ΚΕΠ, η προκήρυξη «μαμούθ» του ΑΣΕΠ περιλαμβάνει θέσεις σε δεκάδες Δήμους, Περιφέρειες και άλλου φορείς. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνει θέσεις στα ΚΕΠ αλλά και στην Ελληνική και Δικαστική Αστυνομία.

  • Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των θέσεων στα ΚΕΠ
  • Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των θέσεων στη Δικαστική Αστυνομία
  • Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των θέσεων στην Ελληνική Αστυνομία
  • Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των θέσεων στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ)

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη 3ΓΒ/2023

Πώς θα κάνετε αίτηση στην Προκήρυξη 3ΓΒ σωστά - Την αναλαμβάνει για εσάς το Proson.gr

Το Proson.gr, αναλαμβάνει σε χιλιάδες πολίτες κάθε μήνα τις αιτήσεις τους για προκηρύξεις ΑΣΕΠ καθώς και την δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου ΑΣΕΠ, ΟΡΘΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΒ3ΓΒ ΕΔΩ

​ ​ ​
​ ​
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις