Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Από σήμερα, Τρίτη 16 Ιανουαρίου μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις από τους υποψηφίους της προκήρυξης 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων για 131 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν σε αποφοίτους Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 148 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων της συγκεκριμένης προκήρυξης λήγει την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 10Κ/2022
Κατηγορία: Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν, το παράβολο το οποίο έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ

Προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ

Προσωρινά αποτελέσματα ΥΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις