Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Το Proson.gr, το μεγαλύτερο ενημερωτικό site που ειδικεύεται στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ, στις προσλήψεις στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα δημοσιεύει έγκυρα και έγκαιρα κάθε ημέρα όλες τις προκηρύξει σε αυτή την κατηγορία

Προκηρύξεις που αφορούν πάνω από 40.000 προσλήψεις και διορισμούς σε φορείς του Δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ αναρτούνται καθημερινά στο proson.gr

Σε αυτό το άρθρο το Proson.gr αποκαλύπτει πώς αυτές τις ημέρες οι ενδιαφερόμενοι για τις προκηρύξεις ASEP μπορούν να λάβουν πάρα πολλά μόρια μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς κανένα κόστος

Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ζητείται ως μοριοδοτούμενο κριτήριο η Πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου B2 ή C1 ή C2 δηλαδή τα γνωστά Lower, advanced και Proficiency

Πώς όμως οι ενήλικες που δεν έχουν καθόλου τριβή με τα Αγγλικά μπορούν να πάρουν μία Πιστοποίηση μέσα σε λίγες ημέρες και μάλιστα εν μέσω κορονοϊού.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε το Proson.gr για εσάς υπάρχει τρόπος εύκολος και πιθανόν χωρίς κανένα κόστος!

Πραγματοποιώντας μία έρευνα στις Πιστοποιήσεις Αγγλικών, προφανώς μόνο σε αυτές που είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ ανακαλύψαμε πως πάνω από 20.000 ανήλικες το 2021 έδωσαν με σκοπό να λάβουν εύκολα και γρήγορα τη μοριοδότηση για ΑΣΕΠ, την Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (δεν δίνετε έκθεση και προφορικά)

Σύμφωνα με δεκάδες σχόλια που διαβάσαμε σε Forum, η εν λόγω Πιστοποίηση Αγγλικών είναι πολύ εύκολη και μάλιστα ο Οργανισμός παρέχει ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ της τηλεξέτασης ώστε να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα με εξάσκηση λίγων ημερών.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ

Κανονικά το κόστος είναι στα 111 ευρώ η τηλεξέταση, στα 15 ευρώ η κάρτα υποψηφίου και στα 60 ευρώ τα Mock Tests αλλά αυτή την περίοδο ο Οργανισμός παρέχει την Πιστοποίηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε 50 τυχερούς μέσω μεγάλης κλήρωσης.

Συγκεκριμένα ο φορέας αναφέρει:

Την περίοδο που η πανδημία ξανά δείχνει τα δόντια της και τα μέτρα που έρχονται είναι αυστηρότερα ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn επιδοτεί ολοκληρωτικά την εξέταση Αγγλικών και την εκπαίδευση - εξάσκηση σε 50 τυχερούς ώστε να αποκτήσουν εύκολα και πολύ γρήγορα και εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας της Αγγλικής Γλώσσας για να την χρησιμοποιήσουν για:

  • Μοριοδότηση για Διορισμούς, Προσλήψεις, ΑΣΕΠ, Δημόσιο, φορείς, αξιολόγηση
  • Τυπικό προσόν για Σπουδές - Μεταπτυχιακά
  • Ισχυρό Πλεονέκτημα στον Ιδιωτικό τομέα

Η ολική επιδότηση για την αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών θα φτάσει το ύψος των 15.000 ευρώ τα οποία θα είναι τα δίδακτρα και τα εξέταστρα τα οποία θα καλύψει το GoLearn

Ο εκπαιδευτικός Οργανισμός GoLearn επιμορφώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δεκάδες χιλιάδες ενήλικους κάθε χρόνο με ετήσια εκπαιδευτικά μοριοδοτούμενα προγράμματα ενώ μέσω του Οργανισμού δίνουν εξετάσεις για Πιστοποίηση Αγγλικών και Υπολογιστών πάνω από 25.000 άτομα το χρόνο!

Λίγα λόγια για την Εύκολη Online Πιστοποίηση Αγγλικών του GoLearn που μπορείτε να την πάρετε ΔΩΡΕΑΝ

Η Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών LTE που παρέχει το GoLearn σε όλη την Ελλάδα Δωρεάν είναι μία εύκολη με ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ Πιστοποίηση Αγγλικών που την παίρνουν κάθε χρόνο πάνω από 25.000 άτομα στην Ελλάδα.

Η Τηλεξεταση για την μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Αγγλικών πραγματοποιείται εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικού τεστ στον υπολογιστή στο οποίο ο εξεταζόμενος καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων!

Πιστοποίηση Αγγλικών κατάλληλη για Ενήλικες
Η Πιστοποίηση Αγγλικών ταιριάζει πολύ σε ενήλικες που έχουν χρόνια να ασχοληθούν με τα Αγγλικά και έχουν χάσει την τριβή τους και οι οποίοι βιάζονται να καταθέσουν την Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας σε κάποια προκήρυξη για διορισμούς, προσλήψεις, μεταπτυχιακά.

Παράλληλα η Πιστοποίηση Αγγλικών κάνει και για τους μαθητές οι οποίοι μαζί με τα κλασικά κραταιά πτυχία Michigan και Cambridge θέλουν να έχουν μία ακόμα ευκαιρία πολύ χαμηλού κόστους!

Χαρακτηριστικά Πιστοποίησης Αγγλικών

  • Τηλεξέταση μόνο σε Reading - Listening (Δεν χρειάζεται ούτε προφορικά, ούτε έκθεση)
  • Δίνετε τηλεξέταση μέσα σε 3 ημέρες!
  • Μαθαίνετε τους βαθμούς με το που τελειώσει η εξέταση
  • Παίρνετε το πιστοποιητικό σας πολύ γρήγορα από 2 ημέρες και μετά!
  • Η Τηλεξέταση ειναι διαβαθμισμένη (Στην ίδια τηλεξέταση μπορείτε να πάρετε από το Α1 εως το Β2,C1,C2)

14 ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σε λίγες ημέρες

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Golearn παρέχει σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλα χώρες του κόσμου 14 ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ώστε ο υποψήφιο χωρίς μαθήματα  να μπορεσει να κάνει πραγματική εξάσκηση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα!

Όροι συμμετοχής

Τα ονόματα θα ανακοινωθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ιστοσελίδα του εκπαιδευτικού οργανισμού GoLearn ο οποίος και διενεργεί την κλήρωση για τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν  στις 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 12 το πρωί.

Οι νικητές δεν μπορούν αν χρησιμοποιήσουν την υποτροφία αναδρομικά για Πιστοποίηση Αγγλικών ή σεμινάριο που ήδη έχουν πληρώσει ή κάνει αίτηση -  Οι υποψήφιοι δεν ενισχύουν τις πιθανότητές τους με το να εκδηλώσουν συμμετοχή πάνω από μία φορά στην φόρμα της κλήρωσης που βρίσκεται σε αυτό το άρθρο - Μόνο μία θα μετρήσει για κάθε άτομο.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις