Breaking news

Διορισμός
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 9Κ/2022, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 18 θέσεων μονίμου προσωπικού, στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, e-ΕΦΚΑ, ο οποίος λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Να σημειωθεί ότι οι οριστικοί πίνακες που δημοσίευσε σήμερα το ΑΣΕΠ αφορούν 18 επιτυχόντες του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η 9Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, συνολικά, 173 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον e-ΕΦΚΑ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Οριστικά αποτελέσματα – Κατηγορία ΤΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις