Breaking news

Εξετάσεις
A

Συμπληρωματικό πίνακα υποψηφίων, που συγκεντρώνουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα,, κατέθεσε η Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου στο ΑΣΕΠ, για την κάλυψη των 14 θέσεων Υπηρεσιακών Γραμματέων σε υπουργεία. Υπενθυμίζουμε ότι, πριν από 10 ημέρες, το ΑΣΕΠ ολοκλήρωσε τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων που δήλωσαν συμμετοχή στην 1ΥΓ/2024 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την επιλογή υπηρεσιακών γραμματέων σε 14 υπουργεία.

Ο υποψήφιος που προστέθηκε σήμερα με τους υποψήφιους που είχε ήδη ανακοινώσει το ΑΣΕΠ, θα κληθούν να συμμετάσχουν στην προβλεπόμενη γραπτή εξέταση. Οι υποψήφιοι που συγκεντρώνουν τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα, θα ενημερωθούν την προσεχή εβδομάδα με νεότερη ανακοίνωση για την ημέρα διεξαγωγής της γραπτής εξέτασης.

Η γραπτή εξέταση ΑΣΕΠ περιλαμβάνει δοκιμασία διακρίβωσης των δεξιοτήτων των υποψηφίων, οι οποίες σχετίζονται, ενδεικτικά, με τον  συλλογισμό, την αποτελεσματικότητα, την ικανότητα ανταπόκρισης στις απαιτήσεις θέσεων ευθύνης. Η  δοκιμασία διενεργείται είτε με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών ή άλλου είδους κλειστού  τύπου ερωτήσεων είτε με συνδυασμό και των δύο.

Υπενθυμίζεται ότι, στην εν λόγω διαδικασία, ενστάσεις υποβάλλονται μετά την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ των προσωρινών πινάκων.

1ΥΓ-2024 ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1ΥΓ/2024 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Διαβάστε την πρόσκληση, πατώντας εδώ

Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΣΕΠ υποβλήθηκαν 86 αιτήσεις για 14 θέσεις υπηρεσιακών γραμματέων. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως περίπου ένας στους έξι υποψήφιους έχει πιθανότητα να πετύχει. 

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσκληση είχαν αποκλειστικά οι τακτικοί δημόσιοι υπάλληλοι, απόφοιτοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), που εργάζονται με συμβάσεις εργασίας δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που ανήκουν οργανικά σε φορέα της Γενικής Κυβέρνησης.

Ανακοινώθηκε το 1ο Τεστ δεξιοτήτων (Δείτε εδώ) στην goLearn για τους υποψήφιους Υπηρεσιακούς Γραμματείς

Ο μεγαλύτερος φορέας στην Ελλάδα για την προετοιμασία και την μοριοδότηση ενηλίκων για το δημόσιο, η goLearn δημιούργησε το 1ο Τεστ Δεξιοτήτων στη χώρα με το οποίο μπορούν οι υπάλληλοι και τα στελέχη του δημοσίου να προετοιμαστούν και να κλειδώσουν θετικό αποτέλεσμα σε προαγωγή, κρίσεις και αξιολόγηση

Όλη η ύλη στο Τεστ δεξιοτήτων της goLearn - Προετοιμαστείτε εξ αποστάσεως και άμεσα

Το υλικό ανοίγει ολόκληρο. Διαβάζετε εσείς εξ αποστάσεως και ασύγχρονα και μέσα σε λίγες ημέρες θα έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως!

Το πρόγραμμα δεν έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις.

Είχαμε τις περισσότερες επιτυχίες σε διαγωνιστικές διαδικασίες ΑΣΕΠ (στον 1ο πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό)

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός golearn Που συνεργάζεται αποκλειστικά με δημόσια Πανεπιστήμια είχε τις περισσότερες επιτυχίες στην Ελλάδα στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΔΩ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις