Breaking news

INTIME
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Παρασκευή, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, που αφορά σε προσλήψεις σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α΄ βαθμού, που εποπτεύονται από το υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς εμπειρία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, τα αποτελέσματα αφορούν στην πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

4Κ/2020 ΠΕ Οριστικά - Αίτημα υπαγωγής

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 2.909 θέσεων, τακτικού προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σε ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας, που λειτουργούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις