Πλησιάσει το τέλος της προθεσμίας που έχει δοθεί από το ΑΣΕΠ τους 9.325 υποψήφιους που έχουν κληθεί να προχωρήσουν στην επίκληση των δικαιολογητικών στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ/2025 για την κάλυψη 450 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που λειτουργούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, η προκήρυξη 3Κ/2025 του ΑΣΕΠ αφορά στην πρόσληψη 450 ημερήσιων και νυχτερινών φυλάκων, αποφοίτων λυκείου (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) σε χώρους επίβλεψης του υπουργείου Πολιτισμού.
Η προθεσμία για την επίκληση τω δικαιολογητικών λήγει αύριο Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2025 και ώρα 14:00 το μεσημέρι. Όσοι έχουν κληθεί να αποστείλουν δικαιολογητικά (το όνομα τους βρίσκεται στη λίστα στο τέλος του άρθρου του proson) και δεν το κάνουν θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.
Σημειώνεται ότι κατά τη διαδικασία της επίκλησης οι υποψήφιοι «ανεβάζουν» στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύουν τα προσόντα που έχουν επικαλεστεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση.
Η επίκληση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ένα μικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει ακριβά στους υποψήφιους.
Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα υποψηφίων ΔΕ που έχουν κληθεί να προχωρήσουν σε επίκληση.