Breaking news

Κυκλοφόρησε το δεύτερο τεύχος του ΑΣΕΠnews
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Το ΑΣΕΠ δημοσιεύει το τρίτο τεύχος του ηλεκτρονικού ενημερωτικού δελτίου «ΑΣΕΠnews», συνεχίζοντας την τακτική ενημέρωση των πολιτών, των υποψηφίων και των φορέων για τις σημαντικότερες εξελίξεις και δράσεις της Ανεξάρτητης Αρχής.

Tο τεύχος Ιουλίου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον απολογισμό του πρώτου εξαμήνου του 2026, την πορεία των προκηρύξεων, το νέο πρόγραμμα υποδοχής νεοπροσλαμβανόμενων υπαλλήλων, τις δράσεις της Περιβαλλοντικής Ομάδας του ΑΣΕΠ καθώς και τις συνεργασίες που αναπτύσσονται με ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Παράλληλα, παρουσιάζονται χρήσιμες πληροφορίες και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη συνεχή προσπάθεια του ΑΣΕΠ για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Το ΑΣΕΠnews αποτελεί έναν σταθερό δίαυλο επικοινωνίας του ΑΣΕΠ με τους πολίτες, προσφέροντας έγκυρη και συνοπτική ενημέρωση για το έργο και τις πρωτοβουλίες του.

Διαβάστε το τρίτο τεύχος του ΑΣΕΠnews: 3ο τεύχος ΑΣΕΠnews

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις