Breaking news

ΑΣΕΠ 5Κ/2023: Καθοδόν η προκήρυξη για 750 προσλήψεις στην Υγεία
A

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού βγάζει από το «συρτάρι» του τη μεγάλη προκήρυξη που αφορά 750 προσλήψεις στον τομέα της Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, η εν λόγω προκήρυξη αναμένεται να σταλθεί από το ΑΣΕΠ, εντός της επόμενης εβδομάδας στους αρμόδιους φορείς, ώστε να δοθεί το «πράσινο φως» για την αποστολή της στο Εθνικό Τυπογραφείο

Υπενθυμίζεται πως το proson, ήδη από τον Αύγουστο, είχε ενημερώσει με αποκλειστικό του ρεπορτάζ πως η προκήρυξη που θα πάρει αριθμό 5Κ/2023, θα είναι η πρώτη ανάμεσα σε άλλες για μόνιμες προσλήψεις στην Υγεία, και θα προσληφθούν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Ο αριθμός των θέσεων αναμενόταν να κυμανθεί στις 600, ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αυτές θα «σκαρφαλώσουν» στις 750.

Η πρώτη μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Υγεία, θα έχει ως σκοπό τη στελέχωση νοσοκομείων με ειδικότητες όπως, βοηθούς νοσηλευτών, νοσοκόμους, επιμελητές ασθενών, μάγειρες και άλλες πολλές ειδικότητες.

Έρχεται και νέα προκήρυξη «μαμούθ» για επιπλέον 850 προσλήψεις στην Υγεία

Εκτός από την παραπάνω προκήρυξη αναμένεται να βγει άλλη μία, μέσω της οποία θα προσληφθούν 850 άτομα σε νοσοκομεία. Μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης θα προσληφθούν απόφοιτοι της Πανεπιστημιακής και της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ενώ για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει.

Τέλος επισημαίνεται ότι στην συγκεκριμένη προκήρυξη θα ζητείται επιστημονικό προσωπικό, και, μεταξύ άλλων ειδικοτήτων, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, ψυχολόγοι και διοικητικό προσωπικό.

Πώς να φτιάξετε Μητρώο ΑΣΕΠ ΟΡΘΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ μέσω του Proson.gr

Το Proson.gr παρέχει σε όλη την Ελλάδα υπηρεσίες δημιουργίας ή επικαιροποίησης Μητρώου στον ΑΣΕΠ το οποίο είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αίτηση σε κάποια προκήρυξη για διορισμούς και προσλήψεις.

Σας φτιάχνουμε εμείς ηλεκτρονικά ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ το ΜΗΤΡΩ ΑΣΕΠ σας χωρίς λάθη για να μπορέσει να γίνει η αίτηση στην προκήρυξη που θέλετε.

Κατάθεση αίτησης ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΟΡΘΑ μέσα στους χρόνους που πρέπει:

  • Υποβολή αίτησης για θέσεις αορίστου χρόνου (Κ)
  • Υποβολή αίτησης για θέσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)
  • Υποβολή αίτησης για ειδικές θέσεις Επιστημονικού Προσωπικού (Ε)

ΤΟ PROSON.GR ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΣΕΠ - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΔΩ

​ ​
​ ​ ​
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις