Breaking news

peripoliko astynomia
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Μια νέα οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί όταν έγινε γνωστό ότι ένας 28χρονος, πακιστανικής καταγωγής, με ψυχολογικά προβλήματα, μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το έγκλημα συνέβη στην περιοχή της Ομόνοιας, το πρωί της Κυριακής, αλλά έγινε γνωστό σήμερα όταν ο δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Περιπολικά της αστυνομίας κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρό στο υπνοδωμάτιό του τον άτυχο 52χρονο από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, ο οποίος είχε την ελληνική υπηκοότητα, αναμένεται να οδηγηθεί για πραγματογνωμοσύνη στο ψυχιατρείο μια και έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις